Gonda Fotografie

Jouw Unieke Momenten Vastgelegd

Trouwfotograaf in Limburg

Een prachtige inleidende foto die de essentie van onze trouwfotografie in Limburg vastlegt

Trouwfotograaf

Hoe ik jullie speciale dag vastleg

Ik begrijp dat je trouwdag uniek is. Mijn benadering van trouwfotografie in Limburg is zo ongedwongen en spontaan mogelijk.

Van de kleinste details zoals een schouderklopje van de vader van de bruid aan de bruidegom tot hoogtepunten zoals dé kus en het uitwisselen van de ringen. Hierbij leg ik niet alleen beelden vast, maar vertel ik vooral het verhaal van jullie grote dag op een authentieke en sfeervolle manier. Ontdek hoe ik jullie bruiloft omzet in een tijdloze herinnering.

Welke foto’s kun je van mij verwachten?

512px-Font_Awesome_5_regular_check-circle.svg

Momenten zoals jullie echt zijn

Heb je een hekel aan geposeerde foto’s? Mijn passie is jullie vast te leggen in een mooie sfeervolle fotoreportage zoals jullie écht zijn.

512px-Font_Awesome_5_regular_check-circle.svg

Mooi, liefdevol en pure foto's

Ik zie jullie trouwdag als een verhaal die ik van begin tot het einde mag fotograferen, waarbij ik mij focus op échte momenten.

Trouwfotografie portfolio

Bekijk mijn trouwfoto's

Testimonials

Wat mensen van mij als trouwfotograaf vinden

Ontdek wat anderen te zeggen hebben over mijn trouwreportages. Ik streef ernaar om niet alleen foto’s te maken, maar herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Voor onze trouwdag in mei vorig jaar wilden wij geen vast fotoshoot moment, maar zochten wij iemand die de hele dag als een documentaire zou vastleggen. Niet poseren dus maar overal plaatjes van. Gonda kregen wij via via aangeraden en daar waren wij heel blij mee. Zij begreep precies wat wij wilden en was de hele dag aanwezig zonder dat je daar eigenlijk erg in had. En de momenten dat zij wel even het voortouw nam voor bepaalde foto’s liep dat ook heel ongedwongen en gezellig. Het boek is ook heel mooi geworden! Kiezen uit honderden foto’s was wel even een opgave maar ook daar kon Gonda goed bij helpen en het boek laat nu mooi het verhaal van de hele dag zien. Ik kan Gonda aan iedereen aanraden! Zij heeft de dag voor ons in ieder geval heel fijn en bijzonder vastgelegd.

Caroline en Erik

Sittard-Geleen - Limburg

Gonda was de fotograaf op onze bruiloft. Ze heeft een heel opmerkzaam oog, beweegt zich heel natuurlijk tussen de gasten, ziet alle details en is elke keer precies op de juiste plek; zonder dat we in de gaten hadden dat ze er was. De preview die ze een paar dagen later stuurde, vervulde ons alweer met heel veel liefde en deed niets onder voor de uiteindelijke foto’s die we gekregen hebben. Elke foto bracht ons weer helemaal terug naar onze feestelijke dag vol liefde. Een mooie afwisseling tussen sfeerbeelden, kleurfoto’s, zwartwit foto’s en natuurlijk de standaard trouwfoto’s. Alle gasten komen voorbij op de foto’s en iedereen heeft zich comfortabel gevoeld met Gonda erbij. Een dikke aanrader!

Pauline en Michael

Kerkrade - Limburg

Prijzen

Tarieven bruidsreportage

Ben je overtuigd van mijn stijl als trouwfotograaf? En wil je graag weten welke tarieven ik voor een bruidsreportage hanteer? Geen enkele bruiloft is hetzelfde, daarom heb ik niet één standaardprijs. Hieronder staat het tarief wat ik hanteer voor 6 uur fotografie. Uiteraard is het mogelijk jullie pakket uit te breiden met extra uren fotografie (€ 150,- per extra uur), een professioneel trouwalbum en eventueel een tweede fotograaf. Ik geef jullie hier graag informatie over in een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek.

Bruidsreportage

De standaard optie
1.595
,-
  •  
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 6 uur trouwfotografie
  • Minimaal 300 bewerkte digitale foto’s
  • Mini verrassingsalbum (12 bladzijdes)
  • Sneak preview
  • Raportage gereed binnen 4 weken
  • Reiskosten binnen Nederland en BTW inclusief

EXTRA's

Trouwalbums

Als je het mij vraagt, is een trouwreportage pas echt compleet in een mooi, professioneel album. De mooiste foto’s van jullie dag op 1 tastbare plek. Een album waar je over 10 jaar doorheen bladert en herinneringen met elkaar ophaalt, of wellicht om over 30 of 40 jaar aan je kleinkinderen te laten zien hoe jullie grote dag eruit zag.

De mogelijkheden voor een trouwalbum zijn enorm. De formaten, de materiaal soorten, het aantal pagina’s, de cover, alles is naar jullie eigen wens aan te passen. Ik laat jullie in een kennismakingsgesprek (link naar contact pagina) graag zien wat er allemaal mogelijk is. Hieronder kun je alvast een kleine impressie vinden.

Een exacte prijs van een trouwalbum is lastig te geven, want dit is helemaal afhankelijk van jullie eigen wensen. Om toch een indicatie te geven; de prijs voor een professioneel album van 30×30 cm met 40 bladzijdes is € 400,-.

Contact

Breng jouw liefdesverhaal tot leven

Bij Gonda Fotografie sta ik klaar om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.

Award winning fotograaf

Winnaar van meerdere Master en Fearless Awards!

fearless-member-white
This-is-reportage-white-square
Master of wedding