Gonda luistert echt naar je wensen en dat zie je terug op de prachtige foto’s! Niet geposeerd, maar juist de pure momenten en emoties.

Cindy & Mark

Trouwfotograaf in Limburg

Je gaat trouwen in Limburg en je bent op zoek naar een trouwfotograaf in Limburg, want die kent de omgeving én de mooie plekjes om te fotograferen. Ook wil je graag mooie spontane foto’s in plaats van geposeerde foto’s. Foto’s die jullie vastleggen zoals jullie echt zijn én foto’s die de bijzondere momenten van de dag nóg specialer maken! Dan bij je bij mij aan het juiste adres. Mijn doel is om jullie mooiste dag vast te leggen met échte momenten. Jullie trouwdag zie ik als een verhaal die ik van begin tot eind vast leg op mooie en vooral liefdevolle foto’s.

Welke trouwlocaties zijn er in Limburg?

In de provincie Limburg zijn heel veel mooie locaties om te trouwen. Romantische kastelen zoals kasteel Erenstein in Kerkrade of het historische chateau Neercanne in Maastricht, en uitgestrekte landgoederen zoals De Schinvelderhoeve of hotel Winselerhof in Landgraaf. Natuurlijk mag het Zuid-Limburgse heuvelland niet ontbreken in dit rijtje. Zo heb ik al meerdere bruiloften mogen fotograferen tussen de typische Limburgse vakwerkhuisjes in de omgeving van Epen, Gulpen en Vaals. Uiteraard moet de locatie passen bij wie jullie zijn. Daarom kom ik het liefst persoonlijk in contact met jullie. Dan kunnen wij ontdekken of er een klik is én natuurlijk wat jullie wensen zijn. Hebben jullie zelf een fotolocatie in gedachten? Dat is natuurlijk helemaal goed, want niemand kent jullie beter dan jullie zelf!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn hele portfolio!

Gonda Meurs – Trouwfotograaf voor échte bruidsreportages in Limburg!

Laurastraat 68
6471 JM Kerkrade
06 447 447 99
info@gondafotografie.nl