“Gonda begreep precies wat wij wilden en was de hele dag aanwezig zonder dat je daar eigenlijk erg in had. En de momenten dat zij wel even het voortouw nam voor bepaalde foto’s liep dat ook heel ongedwongen en gezellig.
Caroline & Erik

Trouwfotograaf in Leiden

Trouwfotograaf in Leiden

Gaan jullie trouwen in Leiden en zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf die ongedwongen en ontspannen te werk gaat? Dan ben ik degene die jullie zoeken! Mijn stijl kun je omschrijven als spontaan, puur en gefocust op échte emoties. Het zijn juist die kleine momenten tussendoor die ik vast wil leggen. Momenten die je zelf als bruidspaar vaak niet meekrijgt, maar die wel een mooi verhaal vertellen.

Trouwlocaties in Leiden

Leiden is een schitterende stad om te trouwen en ik heb dan ook al meerdere bruiloften in en rondom Leiden gefotografeerd. Trouwceremonies in het mooie oude stadhuis, in Cronesteyn Park bij de Tuin van de Smid, maar ook net buiten Leiden in kasteel Oud Poelgeest. Stuk voor stuk mooie locaties! Wellicht hebben jullie al een locatie gekozen of misschien zijn jullie nog op zoek? Ik help jullie graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen jullie mij leren kennen, kan ik meer van mijn werk laten zien en kunnen we van beide kanten kijken of het klikt. Mocht die klik er zijn, dan denk ik graag mee over jullie trouwdag.

Trouwfotograaf in Leiden

Wil je nu al graag meer foto’s van mij zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Neem contact met mij op en ontdek de mogelijkheden!

Gonda Meurs
Oude Amersfoortseweg 223
1212 AC Hilversum
06 447 447 99
info@gondafotografie.nl