Gonda luistert echt naar je wensen en dat zie je terug op de prachtige foto’s! Niet geposeerd, maar juist de pure momenten en emoties.
Cindy & Mark

Trouwfotograaf in Hilversum

Trouwfotograaf in Hilversum

Je gaat trouwen in de regio van Hilversum en je bent op zoek naar een trouwfotograaf in Hilversum, want die kent de omgeving én de mooie plekjes om te fotograferen. Ook wil je graag mooie spontane foto’s in plaats van geposeerde foto’s. Foto’s die jullie vastleggen zoals jullie echt zijn én foto’s die de bijzondere momenten van de dag nóg specialer maken! Dan bij je bij mij aan het juiste adres. Mijn doel is om jullie mooiste dag vast te leggen met échte momenten. Jullie trouwdag zie ik als een verhaal die ik van begin tot eind vast leg op mooie en vooral liefdevolle foto’s.

Welke trouwlocaties zijn er in Hilversum?

In de omgeving van Hilversum zijn veel mooie locaties voor trouwfoto’s. Het bekende raadhuis van Dudok is niet alleen een fijne plek om te trouwen, ook voor een fotoshoot is het een hele mooie locatie. Daarnaast heb je in de omgeving veel kastelen zoals Kasteel Hooge Vuursche en Groeneveld in Baarn en Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht of juist moderne locaties zoals landgoed Zonnestraal en Museum Beeld en Geluid. Uiteraard moet de locatie passen bij wie jullie zijn. Daarom kom ik het liefst persoonlijk in contact met jullie. Dan kunnen wij ontdekken of er een klik is én natuurlijk wat jullie wensen zijn. Hebben jullie zelf een fotolocatie in gedachten? Dat is natuurlijk helemaal goed, want niemand kent jullie beter dan jullie zelf!

Trouwfotograaf in Hilversum

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn hele portfolio!

Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden!

Gonda Meurs
Oude Amersfoortseweg 223
1212 AC Hilversum
06 447 447 99
info@gondafotografie.nl