Bruidsfotografie Amsterdam

Hoe kies je een trouwfotograaf die bij je past?

Je kunt zoveel aflezen aan het type bruiloft, de jurk, de styling, maar het zijn vaak de details die de bruiloft écht van jou maken. Denk hierbij aan een traan die over de wangen glijdt bij de vader of moeder. De vader die de hand van zijn dochter íets te hard inknijpt terwijl hij haar naar het altaar loopt. Een lachbui over een gemaakte opmerking van één van de gasten of het bruidspaar. Deze momenten doen er toe en maken jouw bruiloft onvergetelijk!

Gonda Fotografie als eigentijdse trouwfotograaf

Ik focus mij niet op geposeerde en statische trouwfoto’s. Ik zorg dat er eigentijdse foto’s gemaakt worden. Foto’s die alle hiervoor genoemde momenten vastleggen op beeld. Foto’s die je met een glimlach op je gezicht terug kunt kijken! Ik zie het als mijn taak om jullie trouwdag van begin tot eind mooi vast te leggen, zodat jullie achteraf de dag terug kunnen kijken met foto’s die jullie laten zien, zoals jullie écht zijn.

Kennismaken zodat ik weet wat jullie willen

Iedere bruidsreportage begint bij mij met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen jullie mij leren kennen en kunnen we van beide kanten kijken of het klikt. Mocht die klik er zijn, dan denk ik graag mee over de invulling qua fotografie op de trouwdag. Wil je graag kennismaken? Vul dan mijn contactformulier in!

Trouwfotografie op de trouwdag zelf

Op jullie trouwdag ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig om het verhaal van jullie trouwdag vast te leggen. Jullie zullen nauwelijks merken dat ik er ben! Uiteraard nemen we ook de tijd voor het maken van een mooie reportage van jullie tweeën, waarbij ik iets meer aanwezig ben :). Even weg van alle drukte en een momentje tijd voor elkaar!

Digitale trouwfoto’s

Binnen twee dagen na de bruiloft ontvangen jullie een aantal preview foto’s in een online galerij. Leuk om meteen de delen met familie en vrienden. De usb-stick met de digitale hoge resolutie bestanden ontvangen jullie vier weken na de trouwdag. Vervolgens mogen jullie zelf een selectie van de foto’s maken voor het trouwalbum, die ik hierna voor jullie ga opmaken. Voordat ik het album definitief ga bestellen kunnen jullie hier uiteraard nog enkele wijzigingen in aanbrengen.

Trouwalbums

Alle mooie herinneringen aan jullie trouwdag leg ik heel graag vast in een professioneel digitaal album. De mogelijkheden voor een trouwalbum zijn erg divers. Meestal maak ik albums van 30 x 30 cm, maar uiteraard zijn andere formaten ook mogelijk. De cover, met of zonder foto, linnen of lederen covers, deze keuze is uiteraard aan jullie. Al mijn albums hebben lay-flat binding, wat betekent dat het album mooi open blijft liggen zonder bolling van de pagina’s. Daarnaast worden alle albums geleverd in een luxe bijpassende giftbox.

Voorbeeld trouwalbum:

Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum