Hoe kies je een trouwfotograaf die bij je past?

Het zijn vaak de details die de bruiloft écht van jou maken. Denk hierbij aan een traan die over de wangen glijdt bij de vader of moeder. De vader die de hand van zijn dochter íets te hard inknijpt terwijl hij haar naar het altaar loopt. Een lachbui over een gemaakte opmerking van één van de gasten of het bruidspaar. Deze momenten doen er toe en maken jouw bruiloft onvergetelijk! Ik focus mij niet op geposeerde en statische trouwfoto’s, maar op foto’s die alle hiervoor genoemde momenten vastleggen op beeld. Foto’s die je met een glimlach op je gezicht terug kunt kijken! Ik zie het als mijn taak om jullie trouwdag van begin tot eind mooi vast te leggen, zodat jullie achteraf de dag terug kunnen kijken met foto’s die jullie laten zien, zoals jullie écht zijn.

Kennismaken zodat ik weet wat jullie willen

Iedere bruidsreportage begint bij mij met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen jullie mij leren kennen en kunnen we van beide kanten kijken of het klikt. Mocht die klik er zijn, dan denk ik graag mee over de invulling qua fotografie op de trouwdag. Wil je graag kennismaken? Vul dan mijn contactformulier in!

Trouwfotografie op de trouwdag zelf

Op jullie trouwdag ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig om het verhaal van jullie trouwdag vast te leggen. Jullie zullen nauwelijks merken dat ik er ben! Uiteraard nemen we ook de tijd voor het maken van een mooie reportage van jullie tweeën, waarbij ik iets meer aanwezig ben :). Even weg van alle drukte en een momentje tijd voor elkaar!

Jullie trouwfoto’s

Binnen drie dagen na de bruiloft ontvangen jullie een aantal preview foto’s in een online galerij. Leuk om meteen de delen met familie en vrienden. De hele reportage ontvangen jullie vier weken na de trouwdag. Als jullie alle foto’s rustig bekeken hebben, zorg ik dat er een mooie lay-out voor jullie album klaar ligt. Dit ontwerp gaan wij in een videocall helemaal finetunen en zo komen we samen tot een schitterend trouwalbum!

Trouwalbums

Alle mooie herinneringen aan jullie trouwdag leg ik heel graag vast in een professioneel digitaal album. De mogelijkheden voor een trouwalbum zijn erg divers. Meestal maak ik albums van 30×30 cm, maar uiteraard zijn andere formaten ook mogelijk. De cover, met of zonder foto, linnen of lederen covers, deze keuze is uiteraard aan jullie. Al mijn albums hebben lay-flat binding, wat betekent dat het album mooi open blijft liggen zonder bolling van de pagina’s. Daarnaast worden alle albums geleverd in een luxe bijpassende giftbox.

Voorbeeld trouwalbum: