Gonda Fotografie

Trouwen met kinderen

Als je gaat trouwen met kinderen erbij ziet je trouwdag vaak iets anders uit. En wat mij betreft word je trouwdag alleen maar leuker ;-). De spontaniteit die kinderen met zich meebrengen is zó fijn. Dit kun je goed terugzien in foto’s van verschillende bruiloften in dit blog. Een bruidsjongen die er met de jurk van zijn moeder vandoor gaat, kinderen die duidelijk laten zien dat ze de trouwceremonie doodsaai vinden of bruidsmeisjes die heel druk zijn met de sleep van de bruidsjurk. Stuk voor stuk heerlijke momenten tijdens je trouwdag waar je een mooie herinnering aan wilt hebben.

Trouwen met kinderen erbij? Wat mij betreft een top plan, en wat deze bruiloften volgens mij ook heel goed laat zien! Geniet mee met de foto’s!

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie grote dag? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Blogs

Meer van mijn ervaringen

Trouwen bij kasteel Limbricht.

Trouwen bij Kasteel Limbricht

Noorwegen en Nederland kwamen op 30 september 2023 samen op Kasteel Limbricht! De bruiloft van de Noorse Carina en de Nederlandse Mark vond op deze dag namelijk plaats.

Trouwen in de Limburgse heuvels

Midden in de Limburgse heuvels, het plaatsje Eys om precies te zijn, gaven Marieke en Hugo samen met hun kinderen Merel en Tijm elkaar het ja-woord.

Trouwen met kinderen

Als je gaat trouwen met kinderen erbij ziet je trouwdag vaak iets anders uit. En wat mij betreft word je trouwdag alleen maar leuker ;-). De spontaniteit die kinderen met zich meebrengen is zó fijn.

Contact

Breng jouw liefdesverhaal tot leven

Ik sta klaar om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.