Gonda Fotografie

Trouwen in de Limburgse heuvels

Ik ben inmiddels op veel bijzondere trouwlocaties geweest, maar deze overtrof wel mijn verwachtingen. Midden in de Limburgse heuvels, het plaatsje Eys om precies te zijn, gaven Marieke en Hugo samen met hun kinderen Merel en Tijm elkaar het ja-woord. De huwelijksvoltrekking vond plaats tussen de wijnranken van Domein Aldenborgh, een super gave plek om ook de fotoshoot te doen. ’s Avonds was er een heerlijk diner, iedereen aan één lange tafel, lekkere wijn, mooie speeches, oftewel, op en top genieten!

Het feest, waar Merel en Tijm ook volop meededen, was een feest zoals Limburgers dat goed kunnen. Jong en oud op de dansvloer, dansen, springen en af en toe een polonaise!

Voor mij was deze bruiloft extra bijzonder want ik ken Marieke al van de basisschool, en Hugo inmiddels ook al heel wat jaren. De feestfoto’s die je hieronder ziet zijn dan ook van het begin van de avond, daarna heb ik mijn camera veilig opgeborgen en heerlijk mee gefeest :-)!

Bruidsfotograaf Hilversum
Op zoek naar een bruidsfotograaf in Limburg, of gewoon in Hilversum (dat kan natuurlijk ook ;-)), neem dan contact met mij op!

Blogs

Meer van mijn ervaringen

Trouwen bij kasteel Limbricht.

Trouwen bij Kasteel Limbricht

Noorwegen en Nederland kwamen op 30 september 2023 samen op Kasteel Limbricht! De bruiloft van de Noorse Carina en de Nederlandse Mark vond op deze dag namelijk plaats.

Trouwen in de Limburgse heuvels

Midden in de Limburgse heuvels, het plaatsje Eys om precies te zijn, gaven Marieke en Hugo samen met hun kinderen Merel en Tijm elkaar het ja-woord.

Trouwen met kinderen

Als je gaat trouwen met kinderen erbij ziet je trouwdag vaak iets anders uit. En wat mij betreft word je trouwdag alleen maar leuker ;-). De spontaniteit die kinderen met zich meebrengen is zó fijn.

CONTACT

Breng jouw liefdesverhaal tot leven

Ik sta klaar om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.