Gonda Fotografie

Trouwen bij kasteel Limbricht

Noorwegen en Nederland kwamen op 30 september 2023 samen op Kasteel Limbricht! De bruiloft van de Noorse Carina en de Nederlandse Mark vond op deze dag namelijk plaats.

Eind september en 23 graden met een strakke blauwe lucht, hét perfecte weer voor je trouwdag. Dat geluk hadden Carina en Mark.

Mijn dag begon in een mooie ruimte van kasteel Limbricht waar Carina, met haar zussen, moeder, getuige en de vrouwen van haar schoonfamilie zich aan het klaar maken was. Een heerlijke kakofonie van de Noors, Engels en Nederlands door elkaar. Make-up werd gedaan, haren geföhnd, oorbellen uitgezocht en nog wat kledingstukken van de mannen werden gestoomd. Ik kan echt genieten van zulke ‘choas’ en al helemaal als er dan ook nog heel mooi zijlicht de ruimte naar binnen komt!

Mark was op dat moment in de ruimte naast Carina nog even snel zijn gelofte aan het doornemen. Gelukkig had hij de steun van zijn vier broers, die ervoor zorgen dat hij er ook tiptop uitzag.
Elkaar voor het eerst zien bij de trouwceremonie, wat vind ik dat altijd een mooi moment! Kasteel Limbricht is hier ook de perfecte locatie voor door het mooie pad met de kasteelbrug waar de bruid overheen loopt richting haar aanstaande echtgenoot. Zo ook Carina en Mark.

Een mooie, persoonlijke, ceremonie volgde waar niet alleen het bruidspaar zelf, maar ook de gasten zichtbaar van genoten.

Na de ceremonie was het tijd voor taart en champagne en terwijl ik hoorde hoe de Noorse familie van de Nederlandse familie sightseeing tips voor Amsterdam kreeg, ging ik met het bruidspaar een rondje om het kasteel lopen voor de fotoshoot. Hoe fijn dat we niet meer in de auto hoefden te stappen naar een andere locatie voor het maken van foto’s.

Een overheerlijke shared dining stond nu klaar. Mooie speeches werden gegeven (waar vooral heel veel gelachen werd), een persoonlijk lied op de gitaar door de schoonbroer van de bruid en toen….was het tijd voor het feest! Hier hadden Carina en Mark erg naar uitgekeken en ik ook, want er was mij beloofd dat beide families en vriendengroepen wel van feestjes hielden. En of ze van een feestje hielden! Van stijldansen tot polonaise, en alles wat daar tussenin zit, het kwam allemaal voorbij. De dansvloer was geen minuut leeg, heerlijk om te fotograferen! De vader van de bruid vertelde mij dat bruiloften in Noorwegen een stuk ingetogener worden gevierd, dus de Noorse gasten gingen nu even goed los ;-).  

Heel mooi vond ik het moment waarop een van de broers van Mark de microfoon pakte en ‘Run’ van Snow Patrol live ging zingen, kippenvel! Hoe mooi als je broer dit doet op je bruiloft.

Allemaal herinneringen die ik vast heb kunnen leggen omdat dit bruidspaar ervoor koos om mij ook ’s avonds het feest te laten fotograferen, iets waar niet iedereen voor kiest, maar wat ik wel altijd heel erg aanraad. Je hebt de hele dag de mooiste foto’s van je bruiloft, en hoe zonde als je van het avond gedeelte dan alleen onscherpe en overbelichte telefoonfoto’s hebt…. Dus kleine tip mocht je ook een goed trouwfeest geven, spaar even door zodat je ook een mooie herinnering aan een van de mooiste avonden van je leven hebt!

Trouwen bij Kasteel Limbricht, ik zeg, doen!

Blogs

Meer van mijn ervaringen

Trouwen bij kasteel Limbricht.

Trouwen bij Kasteel Limbricht

Noorwegen en Nederland kwamen op 30 september 2023 samen op Kasteel Limbricht! De bruiloft van de Noorse Carina en de Nederlandse Mark vond op deze dag namelijk plaats.

Trouwen in de Limburgse heuvels

Midden in de Limburgse heuvels, het plaatsje Eys om precies te zijn, gaven Marieke en Hugo samen met hun kinderen Merel en Tijm elkaar het ja-woord.

CONTACT

Breng jouw liefdesverhaal tot leven

Ik sta klaar om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.