Gonda Fotografie

Trouwen bij Central Park in Voorburg

De zon scheen volop, maar het was niet té warm, dus een heerlijke dag voor Caroline, Erik en hun drie kinderen om te gaan trouwen bij Central Park in Voorburg. Central Park is een hele mooie, romantische, klassieke, maar tegelijkertijd ook ontzettend hippe en moderne locatie in Voorburg. De grote tuin van Central Park maakt deze locatie een perfecte plek om te trouwen met mooi weer. En dat gebeurde dus ook ;-).

Caroline en Erik waren bij mij terecht gekomen via een collega trouwfotograaf. Dit is toch altijd wel extra spannend. De betreffende collega was zelf een goede vriendin en getuige van het bruidspaar dus vandaar dat zij de bruiloft niet wilde fotograferen. En wat was ik blij dat ze besloot om niet te fotograferen en te genieten van de dag, want was dit een heerlijke, relaxte bruiloft bij Central Park in Voorburg! Veel humor, gasten van over de hele wereld, mooie en ontroerende speeches en heel veel kinderen. En vooral van dit laatste word ik altijd heel erg blij! De sfeer die kinderen toevoegen aan een bruiloft is heerlijk. Zoals de gezichtsuitdrukking als je ouders elkaar dé kus geven, of juist weer die blikken als de taart wordt aangesneden.

 

Trouwen bij Central Park in Voorburg

De dag begon voor mij bij Caroline en Erik thuis in Den Haag. Erik was hier met hun zoontje, zijn familie en getuigen. Eerst nog even ontbijten samen om vervolgens samen met je zoon en twee getuigen je jacquet aan te doen. Caroline, hun dochters en de andere twee getuigen waren voor alle voorbereidingen al bij Central Park in Voorburg. Wat een mooie plek. Niet alleen om te trouwen, maar zeker ook om je jurk aan te doen! De trouwceremonie kon buiten in de grote tuin plaatsvinden. Erik en Caroline werden toegesproken door goede vrienden en dit maakte de ceremonie niet alleen heel persoonlijk, maar zeker ook vol met humor. Alleen dachten de kinderen hier iets anders over ☺. De rest van de dag verliep eigenlijk net zo relaxt, veel mooie speeches, veel gelachen en ’s avonds vooral ook veel gedanst.

Geniet mee met alle foto’s!

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie grote dag? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Blogs

Meer van mijn ervaringen

Trouwen bij kasteel Limbricht.

Trouwen bij Kasteel Limbricht

Noorwegen en Nederland kwamen op 30 september 2023 samen op Kasteel Limbricht! De bruiloft van de Noorse Carina en de Nederlandse Mark vond op deze dag namelijk plaats.

Trouwen in de Limburgse heuvels

Midden in de Limburgse heuvels, het plaatsje Eys om precies te zijn, gaven Marieke en Hugo samen met hun kinderen Merel en Tijm elkaar het ja-woord.

Trouwen met kinderen

Als je gaat trouwen met kinderen erbij ziet je trouwdag vaak iets anders uit. En wat mij betreft word je trouwdag alleen maar leuker ;-). De spontaniteit die kinderen met zich meebrengen is zó fijn.

CONTACT

Breng jouw liefdesverhaal tot leven

Ik sta klaar om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in.