Referenties Gonda Fotografie

Hier kun je lezen hoe klanten een fotosessie bij Gonda Fotografie ervaren hebben. Zij hebben mij in Limburg en voorheen in Hilversum als trouwfotograaf of familiefotograaf ingehuurd.

Heb ik jou gefotografeerd en wil je hier een referentie achter laten? Super leuk!
Op deze pagina kun je een referentie plaatsen, het wachtwoord is klant. Bij voorbaat heel erg bedankt!

trouwen in Almere

Vanuit de grote vijver aan fotografen, pikten wij Gonda voor onze bijzondere dag… en niet voor niets, Gonda heeft hèt volgens ons. Haar manier van het vangen van de juiste momenten; de grappige, de nèt wat meer out-of-the-box, de realistische en precies de momenten die er toe doen maken haar aanwezigheid zo waardevol. Ze is een heel prettige vrouw die meedenkt en flexibel is als er last-minute dingen anders lopen. Ze is een fijne aanwezigheid en als een kameleon tijdens haar werk.

7 april 2021

Miranda en Rik
zakelijke fotografie

Wat ben ik blij met de mooie foto’s die Gonda voor mijn website heeft gemaakt. Geen standaard foto’s zoals je ze overal ziet, maar Gonda denkt goed mee hoe de foto’s het beste passen bij mijn branding. En hoe je ‘eenheid’ krijgt in de foto’s. Naast het talent voor fotograferen, is Gonda gewoon een super fijne vrouw om mee samen te werken!

9 februari 2021

Wietske van Ierssel, 7 Fans
rouwen bij Central Park in Voorburg

Voor onze trouwdag in mei vorig jaar wilden wij geen vast fotoshoot moment, maar zochten wij iemand die de hele dag als een documentaire zou vastleggen. Niet poseren dus maar overal plaatjes van. Gonda kregen wij via via aangeraden en daar waren wij heel blij mee. Zij begreep precies wat wij wilden en was de hele dag aanwezig zonder dat je daar eigenlijk erg in had. En de momenten dat zij wel even het voortouw nam voor bepaalde foto’s liep dat ook heel ongedwongen en gezellig. Het boek is ook heel mooi geworden! Kiezen uit honderden foto’s was wel even een opgave maar ook daar kon Gonda goed bij helpen en het boek laat nu mooi het verhaal van de hele dag zien. Ik kan Gonda aan iedereen aanraden! Zij heeft de dag voor ons in ieder geval heel fijn en bijzonder vastgelegd.

11 januari 2020

Caroline en Erik
Spontane trouwfotografie

Wij wilden voor onze bruiloft een fotograaf die echte momenten vastlegt en niet opvallend aanwezig is. Wij houden niet van geposeerde foto’s en daarnaast hebben we twee kinderen. Dus ervaring met kinderen was ook welkom. Gonda heeft al die kwaliteiten! En daarnaast is ze ook een heel prettig persoon! Op de bruiloft zelf hadden we vaak niet eens door dat ze er was. Naast de spontane foto’s adviseerde ze om toch ook een paar geposeerde foto’s te maken. Over beide soorten foto’s zijn we ontzettend tevreden. We waren verrast door de prachtige foto’s. Onze dag is zo mooi vastgelegd! Ze heeft ook ons foto album gemaakt. Wat was het vreselijk moeilijk om een keuze te maken! Na wikken en wegen zijn we toch uitgekomen op een mooie selectie. Het album is prachtig! Als we het album bekijken, zijn weer even terug. Op de spontane foto’s is zoveel te zien en de geposeerde foto’s zijn inderdaad ook erg waardevol! Gonda is echt een aanrader!!

8 december 2019

Ben en Elles
bruiloft de meern

Op zoek naar een fotograaf die ons huwelijksfeest (wat eigenlijk onze ‘bruiloft’ was) wilde vastleggen, zagen wij door de bomen het bos niet meer. Het kennismakingsgesprek met Gonda voelde gelijk goed en vertrouwd! Ze luistert echt naar je wensen en dat zie je terug op de prachtige foto’s! Niet geposeerd, maar juist de pure momenten en emoties. Precies waar wij naar op zoek waren. En dat zonder dat je doorhad dat er een fotograaf was. De communicatie liep ook heel soepel. Gonda is flexibel en denkt graag met je mee. Wij zijn heel blij met het resultaat en zullen haar zeker nog eens vragen. Dankjewel Gonda!

21 april 2019

Mark & Cindy
Bruidsfotograaf Hilversum

Doordat we Gonda al jaren kenden en ze ons met onze kids al regelmatig naar tevredenheid op de foto had vastgelegd, was het voor ons vanzelfsprekend dat ZIJ ook onze trouwfoto´s moest maken! Gelukkig wilde ze dat wel :-). Super blij zijn we dan ook met het resultaat! Foto’s die een prachtig beeld geven van die dag, waarop alle emoties die voorbij kwamen in hun puurheid zijn vastgelegd. De speelsheid en echtheid van de kinderen, de prachtige sfeer van de wijngaard, de liefde tussen familie en vrienden en ga zo maar door. Kortom: een aandenken zoals dat maar één iemand heeft kunnen vastleggen. Dank je wel daarvoor!

29 januari 2019

Hugo en Marieke Voortman

Gonda is de perfecte prijs/ kwaliteit verhouding. Een goede prijs voor nog betere kwaliteit. Zij heeft zorgvuldig rekening gehouden met de wensen die wij hadden en is creatief en flexibel met de dag meegegaan. Ook is ze erg meedenkend en begaan met ons geweest. Eigenlijk heb ik alleen Gonda aangesproken als fotografe, maar omdat het klikte heb ik niet meer verder hoeven zoeken. Perfecte fotografe voor de perfecte dag! Een supermooi fotoboek als resultaat. Bedankt voor alles!

21 november 2018

Xenia

Voor onze bruiloft hebben wij veel rondgezocht, gevraagd en gekeken wie wij nou als perfecte fotograaf konden hebben. Want ja, het kost al genoeg dus je wilt het beste voor een normale prijs ;-). Toen ik een te gekke foto zag van een bruid die stoeide met haar jurk op de wc dacht ik meteen: JA DIE MOETEN WIJ HEBBEN! Na een leuk eerste gesprek meteen de beslissing genomen dat wij graag met Gonda in zee gaan. De foto’s zijn geniaal geworden! Grappig, ongeposeerd, gezellig en vooral ECHT! Zoveel dingen die Gonda samen met haar collega vast heeft gelegd die wij niet hadden gezien. Kinderen waren geen probleem en onze vriendengroep (een bende van ellende) kreeg ze op geweldige wijze fantastisch op de foto! Terwijl iedereen een hekel heeft aan “het foto-uurtje” op zo een dag, was het nu een en al chaos en lol! Zoals we het wilden! Gonda, je bent een topper! En een echte aanrader!!!!

26 oktober 2018

Maarten en Marije Okhuijsen
Trouwfotograaf Leusden

Wat waren we blij dat we Gonda als onze bruidsfotograaf hadden! Haar prettige manier van contact maken en met ons meedenken was heel fijn. En de foto’s zijn van grote kwaliteit en precies zoals we hadden gehoopt: we houden niet zo van de ‘staatsieportretten’ maar juist dat de bijzondere, ludieke en emotionele momenten mooi worden vastgelegd. Dit is precies wat Gonda doet! Het was ronduit fijn om haar erbij te hebben op onze trouwdag en we zijn erg blij met het resultaat. Dat Gonda prijzen heeft gewonnen verbaast ons niets. Dank je wel Gonda!

3 oktober 2018

Lubbert en Irene
trouwen haarlemmermeerstation

Gonda heeft de foto’s gemaakt op ons huwelijksfeest en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Heel makkelijk in het contact in de weken voorafgaand. Wij wilden geen geposeerde foto’s maar graag mooie sfeerbeelden van de avond – wat wij ook hebben gekregen. De foto’s laten een mooi verloop van de avond zien en zijn qua compositie en kleur zeer geslaagd. Wij raden Gonda zeker aan als fotograaf! Nogmaals bedankt!

23 april 2018

Hidde en Susanne

Wij zijn totaal geen ‘foto’ mensen, maar wilden toch wel iets echt moois gaan ophangen in ons nieuwe huis. Sinds 4 jaar hebben wij ook een hondje (Saartje) die inmiddels ruim 15 is, ook Saartje wilden we graag op de foto. Om ook van haar echt mooie beelden te hebben, in de wetenschap dat zij het geen jaren meer volhoudt. Het voorstel van mijn partner om een geposeerde foto met Saar in ons middel sprak mij totaal niet aan en zo kwamen we op Gonda (die ik via via al eerder had geliked op Facebook). De ongeposeerde en ongedwongen stijl van haar foto’s sprak mij en uiteindelijk ook mijn partner aan. We spraken af in omgeving Hilversum bij een grote zand vlakte (duinachtig) met bossen eromheen. Saartje vond het helemaal leuk en zo heeft Gonda super leuke foto’s kunnen maken van ons samen maar ook spelend/rennend met Saartje en ook van Saartje alleen. We zijn in ieder geval super blij!

19 januari 2018

Melody en Stefan
Trouwfotograaf Hilversum

Wij zijn vorig jaar al getrouwd, maar realiseerde me ineens dat ik nooit een referentie heb achtergelaten, terwijl we enorm blij waren met Gonda als fotograaf! Maar beter laat dan nooit…. Allereerst was Gonda extreem goed voorbereid. Ondanks dat ze nog nooit op de trouwlocatie was geweest, wist ze precies waar alle mooie “fotoplekjes” zaten. Verder was Gonda de hele dag aanwezig, maar toch heel onopvallend. Hierdoor zijn er heel veel mooie ongedwongen, ongeposeerde foto’s gemaakt. En om de perfecte foto te schieten, is niks Gonda te gek, al moet ze ervoor op haar buik op een druk plein met toeristen liggen. Dit zie je natuurlijk terug in de foto’s, want die zijn echt prachtig geworden. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

3 december 2017

Katinka Schilder

Lieve Gonda! In het afgelopen jaar hebben wij veel dingen meegemaakt. Momenten die erg mooi, bijzonder, heftig, maar ook verdrietig waren. Jij was niet alleen als vriendin bij alles betrokken, maar ook als fotograaf. Jij hebt het talent om deze bijzondere momenten op zo’n mooie manier vast te leggen dat ze achteraf ook nog erg raken en de herinnering en emotie direct weer naar boven halen. Gonda, je maakt fantastische foto’s en we zijn je onwijs dankbaar dat jij onze bruiloft, zwangerschap, dochter en ook de uitvaart helemaal in jouw eigen gave stijl hebt gefotografeerd. Onwijs bedankt topper, ik hoop dat je nog veel bijzondere momenten van ons gaat fotograferen! Dikke zoen, Lieke en Koen Ps. Het is knap dat je twee niet-fotogenieke mensen zo op het gemak weet te stellen dat we ontspannen zijn en toch goed uit de verf komen 😉.

27 november 2017

Lieke en Koen

We hebben afgelopen voorjaar een fotoshoot van ons gezin en opa en oma laten maken doen door Gonda. Gonda was heel flexibel met het schuiven van de datum toen bleek dat onze jongste een paar dagen voor de shoot waterpokken kreeg. Uiteindelijk een paar weken later een mooie shoot gehad in de omgeving (zand en bos). Ze doet spelletjes met de kinderen om ze mooi op de foto te krijgen. En heeft ze heeft ruim de tijd genomen om de gewenste foto’s te maken. Uiteindelijk erg mooie foto’s van onze twee jongens (van 2 en 4 jaar) en was erg lastig kiezen. Ondertussen hangen de foto’s van onze zoons aan de muur en zijn wij blij met het resultaat.

15 september 2017

Hanneke Wittgen
Bruidsfotografie Utrecht

Wij zijn op 21 juli 2017 met elkaar getrouwd. Via een kennis kwamen wij bij Gonda terecht. Na een fijn kennismakingsgesprek was de keuze eigenlijk niet zo moeilijk meer. Gonda maakt natuurlijke en echte foto’s met af en toe een dikke knipoog. Het resultaat was erg mooi. Gonda was gedurende de ceremonie, de receptie en het feest vrij onzichtbaar, maar de foto’s laten zien dat zij toch overval bij was en geen enkel belangrijk moment gemist heeft. Wij zijn zeer gelukkig met onze keuze en wij zouden Gonda zeker aanraden! Onwijs bedankt!

7 september 2017

Alma en Gilles van Oudenaren
Trouwfotograaf Hilversum

23 juni 2017 was onze trouwdag, Gonda onze fotograaf. En wat zijn we daar blij mee geweest! Onze dag is precies zo vastgelegd zoals het is geweest. Elke foto vertelt een bijzonder verhaal, toont emoties en heeft elke keer weer een “wauw” effect! Gonda is de hele dag bij ons aanwezig geweest. Buiten dat we dit enorm gezellig vonden, voelde het voor ons ook heel prettig. Gonda is op een bepaalde manier aanwezig dat je niet het gevoel hebt dat er een camera op je gericht is. Hierdoor zaten er foto’s bij waarvan we geen idee hadden dat deze geschoten zijn. We zijn enorm blij met het eindresultaat en héél blij dat Gonda dit voor ons zo mooi en speciaal heeft vast gelegd. Onze dag… zo’n mooie herinnering en zulke prachtige foto’s die deze dag in beeld brengen. Lieve Gonda, onwijs bedankt hiervoor!

7 augustus 2017

Sanne & Rico
Newborn fotograaf Utrecht

Als eerste hebben wij met Gonda een leuke zwangerschapsshoot in de sneeuw gedaan. Dit was erg koud, maar leverde mooie foto’s op! Daarna ook een newbornshoot gedaan. Gonda was erg geduldig met onze kleine man. Zij pakte haar momenten goed, wat ook mooie foto’s opleverde. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

26 april 2017

Maria Strihavka
Zakelijke fotograaf Utrecht

Toen ik besloten had mijn eigen bedrijf te starten heb ik Gonda vrijwel direct een verzoek gestuurd. Want een mooie website, daar horen natuurlijk ook professionele foto’s op. Aangezien wij al eens een zwangerschapsshoot hadden gedaan wist ik zeker dat het haar zou lukken om mooie naturel foto’s van me te maken. Natuurlijk voelt het ongemakkelijk om zo in je eentje op de foto te gaan, maar Gonda wist me heel goed op mijn gemak te stellen. Zo mooi zelfs dat er ook een heel bijzondere serie in allerlei emoties uit voort is gekomen die ik ter illustratie van mijn blogs/presentaties kan gebruiken. Compleet, relaxt en ook nog eens heel gezellig met een topresultaat! Thnx Gonda!

31 januari 2017

Kirsten Regtop
Trouwfotograaf Hilversum

18 augustus 2016 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. We hadden Gonda gevraagd om foto’s te maken die dag. Vanaf de eerste ontmoeting al een klik en haar op de dag haar ding laten doen. We hebben een hele mooie en leuke ervaring gehad met Gonda, we hebben zulke mooie foto’s gehad van momenten dat we niet eens wisten dat ze daar ook bij was of is geweest. Uiteindelijk ook een super mooi boek gemaakt. Zeker een aanrader!

25 januari 2017

Chantal&Richard
Fotograaf Hilversum

Zaterdag 16 juli 2016: Trouwen met elkaar. Alle vrienden en families samen, liefde, muziek, prachtige momenten, even een klein moment met z’n tweeën, hard gedanst. En wat een prachtige plaatjes heeft dit opgeleverd! Dankzij Gonda’s vakkundige foto’s kunnen we terugkijken op deze mooiste dag van ons leven. Gonda heeft met een oog voor details de belangrijkste momenten op de gevoelige plaat weten vast te leggen; van de voorbereidingen thuis met vriendinnen, een spetterende bruidsreportage, tot het dansen in de late uurtjes, en ook de 5 lieve bruidskinderen staan er prachtig op! Lieve Gonda, ontzettend bedankt!!!!

28 november 2016

Henne en Frederike Schötz - Verhoef

Op een heerlijke nazomerdag zijn we met Gonda de Soesterduinen in gegaan met een prachtig resultaat! We wilden graag een keer foto’s van ons gezin, maar lekker buiten en ongedwongen en dat is heel goed gelukt. Gonda had voor ons oudste zoontje (4 jaar) wat kleine speelgoedjes als afleiding mee wat voor een ontspannen gevoel zorgde. De jongste vond het zand op zich al feest en wij zijn heel erg blij om ook weer eens een foto met z’n tweetjes te hebben. Voor een volgende reportage zou ik Gonda zo weer vragen!

11 oktober 2016

Lavinia

Als oud klasgenootje, en dus nu Facebook vriendinnetjes, zie ik regelmatig prachtige foto’s van Gonda langskomen. Toen ik bedacht mijn vriend te verassen met een fotoshoot van ons samen was er ook geen twijfel mogelijk: Gonda moest die foto’s maken. En het resultaat is prachtig. Het was dan ook moeilijk kiezen welke foto’s we wilden hebben. Dat is uiteindelijk wel gelukt! Gonda bedankt voor de prachtige foto’s!!

22 augustus 2016

Melody
Newborn fotograaf Hilversum

Er was geen twijfel over: ook van ons tweede kindje wilde wij een mooie foto reportage! Waren super enthousiast en blij met het resultaat van de foto’s van ons eerste zoontje (5-3-2014) en besloot daarom gelijk Gonda een mail te sturen voor een reportage voor na de geboorte van ons tweede zoontje (30-5-2016). De foto’s zijn wederom van super kwaliteit en ik straal als moeder elke keer weer als ik de foto’s zie van ons gezin. Gonda heeft ook een filmpje gemaakt waarbij de foto’s als een slideshow voorbij komen met een liedje erbij(erg ontroerend). Gonda is erg professioneel en lukte het om onze peuter’puber’ ook leuk op de foto te krijgen. Blij met een super mooie serie foto’s.

22 juli 2016

Zosja

Wonderful, amazing, magical, beautiful, romantic… We can’t find a proper word to describe Gonda and her work. Our wedding was a dream come true and thanks to Gonda we have the most beautiful photos to remind us of our big day. She has an amazing eye for details! Happiness and love shine through on all the photos and that is exactly how we were feeling. Truly wonderful and we can’t be thankful enough! Eventhough our wedding was on the different side of the country everything went according to plan, with extra time free of charge, just so the story could be fully told. We can’t be more happy and satisfied… Thank you Gonda to the Moon and back!

19 juli 2016

Jovana en Rob

Als familie wilden we graag een mooie groepsfoto laten maken. De foto’s op de website van Gonda spraken ons aan, maar het is natuurlijk altijd afwachten of het in werkelijkheid ook zo mooi wordt. Het resultaat overtreft onze verwachtingen; de foto’s zijn supermooi geworden. Uiteindelijk zijn er in een ongedwongen sfeer veel verschillende foto’s geschoten en hebben we via Gonda ook mooie canvassen laten maken. Van begin tot eind was het top!

21 juni 2016

Fam. Anker

Afgelopen april kwam Gonda, die we last minute nog konden ”boeken”, een newborn fotoshoot doen bij ons thuis. Gonda is een hele fijne, relaxte en professionele fotograaf die echt de tijd neemt en meedenkt met de situatie. Dat maakte dat wel alle 4 heel relaxt waren en ook zo op de foto’s gingen. Het resulteerde in een prachtige fotoshoot. Mooi aandenken aan ons nieuwe gezin van 4!

5 juni 2016

Jennifer

Ik ben samen met mijn zoon van bijna 4, dochter van 5 en baby nr. 3 in de buik bij Gonda in de studio geweest voor foto’s. Het was heerlijk ontspannen en de kids vonden het ook erg leuk om de foto’s te maken. Gonda laat je snel op je gemak voelen wat met kleine kindjes heel fijn is! En het resultaat is ook super. Ik had eerst alleen foto’s van mijn buik in gedachten, maar nu ik ook de blije foto’s met de kindjes erbij heb ben ik helemaal gelukkig. Ik ben heel blij met Gonda’s foto’s!

10 mei 2016

Marielle

Gonda heeft foto’s gemaakt van mijn zwangere buik en het resultaat is waanzinnig! Ik had niet durven dromen dat ik mijn zwangerschap zo mooi zou kunnen laten vastleggen. Ik had wat voorbeelden meegenomen en de foto’s zijn nog mooier geworden dan gedacht, het was echt heel moeilijk om een keuze te maken tussen alle mooie foto’s. Gonda heeft mij gefotografeerd zoals ik ben, op een heel kunstige manier. Ben enorm blij met de foto’s, een prachtige herinnering van deze bijzondere tijd. Bedankt hiervoor!

3 mei 2016

Nanda

Door de hectiek van alledag en doordat wij niet van poseren houden hebben we weinig foto’s van ons vieren als gezin, met ons kleine en ons grote mannetje. We hebben Gonda gevraagd foto’s te maken met daarbij onze wens dat het geen geposeerde foto’s moesten zijn. Hierin is ze fantastisch goed geslaagd. Het is precies het resultaat waar we op hoopten, mooie ongedwongen foto’s met ook foto’s van Mats en Mees samen en apart. We zijn er super blij mee.

29 april 2016

Marte en Remco

Wat zijn het super mooie foto’s geworden van ons lieve, mooie, kleine mannetje. We staan er echt op zoals we zijn met dank aan Gonda, met je oog voor detail en creativiteit!!! We zijn er super blij mee!

20 april 2016

Maria en Richard

Onlangs is Gonda bij ons thuis geweest voor de newbornshoot. We hadden al eerder een afspraak gepland, maar toen zat Huub onder de babyacne. Gelukkig was Gonda zo flexibel om de afspraak te verzetten. Nu hebben we prachtige foto’s van onze kleine man. We zijn er ontzettend blij mee!

22 maart 2016

Margot

Onlangs is Gonda bij ons thuis geweest om een baby reportage te maken van onze dochter Ima, het had eigenlijk een newborn reportage moeten worden maar toen had Ima er geen zin in 😉 dit was voor Gonda geen probleem. We hebben toen een datum na haar zwangerschapsverlof gepland. Het was een hele leuke ochtend en Ima vond het allemaal reuze interessant! Resultaat; onwijs mooie foto’s, en wat was het moeilijk om een keuze te maken tussen al die mooie foto’s!

25 februari 2016

Mike, Melanie en Ima

Als kerstcadeau aan onze ouders wilde we graag een foto van de twee zussen met partners aan onze ouders geven. Maar onze partners poseren niet zo graag en “standaard” foto’s in een fotostudio leek ons dus al helemaal niets.. Vandaar dat we een fotosessie op Anna’s hoeve hebben gedaan. Het contact met Gonda verliep erg prettig voortijdig en bij aankomst bleek ze ook gezorgd te hebben voor de aankleding. Een heerlijk vuur met marshmallows stond klaar voor ons. De foto sessie verliep heel soepel, geen poses aannemen maar gewoon plezier hebben met zijn vieren. De foto’s zijn dan ook erg mooi en uniek geworden. Ik weet zeker dat ze bij onze ouders in de smaak vallen! Gonda bedankt!

24 december 2015

Susanne, Tim, Ben en Cindy

Gonda heeft mij en mijn gezin onlangs gefotografeerd op de hei. Ondanks dat het die ochtend heel koud was en ondanks dat mijn peuter niet graag ‘op commando’ poseert, zaten er zoveel leuke foto’s bij dat het moeilijk kiezen was! En bovendien was het ook een leuke ervaring.

25 november 2015

 

Nicolette

Voor de 2e keer een leuke, maar vooral ook ontspannen niet geposeerde fotosessie gehad! Binnenkort gaan we een sessie op locatie doen…nu al benieuwd naar de foto’s.

22 november 2015

Esther Prins

Gonda heeft een mooie familiereportage gemaakt op de heide. We hebben genoten samen met onze dochter. Ze wist ons alle drie op ons gemak te stellen en ze heeft het type foto gemaakt, waar we naar op zoek waren. Zeker een aanrader!

18 november 2015

Dalida en Oskar

Onlangs heeft Gonda een fotoshoot gedaan van ons gezin. In eerste instantie was het weer te slecht en werd onze afspraak vooruit geschoven. Gonda pakte dit goed op en uiteindelijk hadden we een stralende herfstdag. We zijn heel erg blij met het resultaat. De foto’s zijn spontaan en zeer geslaagd. Gonda is geduldig, betrokken en professioneel. Voor ons was het moeilijk om een selectie te maken.

18 november 2015

Wesly & Esther
Dat de kids vroegen: “gaan we morgen weer ‘wandelen’ met gonda?” geeft precies weer hoe we de fotoshoot hebben ervaren, een groot compliment en vandaar ook die echte lachjes op de preview foto’s!!!!!!

5 november 2015

Linda

Een ontzettend leuke shoot gehad, waarbij Gonda onze zoon op zijn gemak heeft laten voelen. We zijn nog steeds op zoek naar de krokodil.
De foto’s zijn echt mooi geworden en hebben een prominente plek gekregen in ons huis.

5 augustus 2015

Tim, Marianne en Daan

Omdat onze newborn shoot zo goed was bevallen zijn we ook voor Gijs zijn eerste verjaardag weer bij je geweest. Wat een leuke shoot en met name de cakesmash was een succes. Wij hebben super leuke reacties op onze uitnodiging gehad die jij hebt ontworpen.
Bedankt! Als Gijs twee wordt weten we je weer te vinden!

Groetjes,
Mariette, Chris en Gijs

4 augustus 2015

Mariette & Chris

Gonda heeft een familieshoot op de heide gedaan voor ons. We waren met een grote groep – dus dat was best een uitdaging. Ze heeft ons leuk begeleid in het kiezen van plekjes, compositie, houding etc. Ook tof dat ze allerlei combinaties maakte (kleinkinderen samen, opa en oma samen, de losse gezinnen samen etc.)
Onze dochter was vrijwel de hele shoot aan het huilen. Gonda ging hier heel ontspannen mee om door haar niet te pushen, maar een beetje haar gang te laten gaan. Toen onze dochter dacht dat de shoot afgelopen was, ontspande ze, en heeft Gonda nog gauw wat foto’s gemaakt. Die zijn superleuk geworden! En de rest ook!

29 juni 2015

Floor

Vorige week gingen we met ons zoontje van 7 maanden naar de studio voor een fotoshoot bij Gonda. Het contact vooraf verliep prettig en de fotoshoot zelf verliep heel ontspannen. We ontvingen heel snel de foto’s, waar we ontzettend blij mee zijn! Echt een aanrader voor iedereen!

14 juni 2015

G. Hoogenboom

Gonda heeft de fotografie voor mijn website en Facebookpagina gedaan. Ze had nog niet eerder een opdracht gedaan voor food photography maar het resultaat is super, ik ben er heel blij mee en krijg er hele leuke reacties op. Dankjewel Gonda en ik kom graag nog eens bij je terug!

28 april 2015

Hester

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s van ons eerste kindje! Gonda, hartelijk bedankt! We vonden het fijn dat je ruim de tijd had, zodat we Rik ook nog konden voeden voor een aantal prachtige slaapfoto’s en dat je leuke ideeën inbracht. De foto’s zonder accessoires zijn, zoals jij al voorspelde, achteraf de mooisten! Gewoon zoals hij toen was, een hele mooie herinnering!

28 april 2015

Marlies

Een paar weken geleden heb ik foto’s laten maken bij Gonda, en ben echt superblij met het resultaat. Mooie foto’s van mijn 2 jongens. Ook al wilde de peuter niet echt meewerken zijn de foto’s prachtig. Verder komt ze met goede ideeen en gaat ze super met de kids om. Top! Om aan iedereen aan te bevelen!

16 april 2015

Rita

Enkele weken geleden heb ik met mijn dochter een fotoshoot gehad bij Gonda. Ik wilde graag mooie en professioneel geschoten foto’s van haar en ook van haar met mijzelf. Ik maakte een afspraak voor de actie van een shoot voor 50 euro, incl 3 foto’s en keuze uit minimaal 20 foto’s in een online gallery. Het was los van de prachtige foto’s een hele leuke en vrolijke ervaring!

Gonda staat open voor wat jij wil en jouw ideeen wat ik heel fijn vind. Ik ben erg blij met de foto’s en heb ze dan ook bijna allemaal besteld bij haar! Ik ga graag nog n keer als mijn dochter wat ouder is.

8 april 2015

Anouk

Prachtige foto’s van onze meiden! We zijn er heel erg blij mee. Dit doen we zeker nog een keer!

8 april 2015

Fam. van Vugt

Gonda, ontzettend bedankt voor de mooie foto’s van mijn dikke, zwangere buik!

Fijn dat je zo snel tijd voor ons kon maken, ondanks dat ik zelf nogal laat was met het maken van een afspraak.
Toch kon alles snel geregeld worden en kreeg ik alsnog de herinnering die ik zo graag wilde.

Je hield goed rekening met onze eigen wensen, maar je kwam ook met nieuwe ideeën om de foto’s nog mooier te maken.
Je begreep wat wij wilden en daardoor zijn de foto’s precies geworden zoals ik voor ogen had. Iedereen is onder de indruk van het resultaat.

Nogmaals bedankt voor een mooie herinnering aan deze bijzondere periode.

9 februari 2015

Marlou & Said

Bedankt Gonda voor het super leuke foto verjaardagsfeestje van mijn dochter die 5 werd. De kinderen (8 meisjes & 1 jongen) vonden het enig. Het was een topmiddag. We hebben genoten. Mooie groepsfoto in prachtig versierde lijstjes gingen mee naar huis.
We komen graag nog een keer terug voor een familiefoto!

21 januari 2015

Inge & Joost

Onze bruiloft is gevangen in sfeervolle foto’s vol detail, precies zoals we gehoopt hadden. Gonda is onopvallend aanwezig en tegelijk weet ze de kern te raken alsof ze overal dicht bovenop stond. Haar werkwijze is positief kritisch waardoor de foto’s er verzorgd uitzien.

Gonda, dankjewel voor deze dierbare herinnering in beeld.

9 januari 2015

Chantal & Dennis

Bedankt voor de relaxte fotosessie. De foto’s van onze zoon en dochter zijn superleuk geworden! Zowel apart als samen. Boven onze verwachting!

Gerlinde van der Struijk

O wat zijn we blij met de super gave foto’s die je hebt gemaakt van onze Kids
Ze staan er echt op zo als ze zijn.
Nogmaals hartstikke bedankt gonda

Geertine Koelewijn

Dank je Gonda voor de leuke foto’s van mijn zoons! Ze staan er op zoals ze samen zijn, en daardoor zijn het geen standaard foto’s. Belichting is ook erg mooi!

Elyne

Ik heb bij Gonda een kerstsessie geboekt en ben heel enthousiast! Wij zijn met ons zoontje van 2 geweest en ondanks dat hij er weinig zin in had zijn er hele mooie en leuke foto’s uit voort gekomen. Gonda heeft erg veel geduld en doet er alles aan om je kindje op z’n gemak te laten voelen, wat mij betreft dus echt een aanrader. Ik vind het ook leuk dat we de foto’s al snel te zien kregen in een online gallery, al binnen een week.

Bedankt Gonda!

Annelie

Gister de twee afdrukken ontvangen van de geweldige fotoshoot eind oktober! Ze zijn echt schitterend.

Het is alweer een maand geleden dat de shoot heeft plaatsgevonden, maar het is iets wat ik niet snel zal vergeten.
Het was een hele leuke middag en Gonda zit vol met leuke ideeën om mooie foto’s te maken.

Dankjewel Gonda voor de schitterende foto’s en de ervaring!

Tim

Ik wil via deze weg Gonda nog even heel erg bedanken!

Ik heb de fotoshoot in het bos van Tim gehad voor mijn verjaardag. Dit was de eerste fotoshoot die ik ooit gedaan heb. Het was heel leuk om te doen & ook ontzettende mooie foto’s zijn daaruit gekomen. Het was moeilijk om te kiezen welke foto’s we nou willen afdrukken!

Ik vond heel fijn dat hetgene wat ik wou (spontane, leuke, mooie, lachende foto’s) ook echt op papier te zien is. Dank je wel Gonda, voor de foto’s en de ervaring!

Stéphanie

Onze bruiloft was een dag om nooit te vergeten. Gonda heeft deze dag vereeuwigd met fantastische foto’s. In het gesprek vooraf stelde ze goede vragen en dacht aan dingen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Ook de ideeen die we aandroegen werden goed overwogen en uiteindelijjk perfect uitgevoerd. Tijdens de dag zelf echt oog voor detail en de juiste momenten. Dit heeft ons achteraf niet alleen fantastische foto’s bezorgd, maar echt het opnieuw beleven van deze dag. Gonda, je voelt perfect aan wat gewenst is en hoe je tot het beste resultaat komt. Dankjewel!!

Bruiloft Nicolle en Erik

Gonda heeft onze trouwfoto’s gemaakt en ze zijn echt heel leuk en stoer geworden. Precies zoals wij wilden! Bij het zien van de foto’s kregen we allebei kippenvel, want we gingen even terug naar de dag zelf! Wat een mooie herinneringen aan een hele bijzondere dag! Bedankt Gonda!

Amanda en Spike

Gonda heeft onze trouwfoto’s gemaakt en deze ontvingen we gisteren. Wow!!!! Wat ontzettend mooi!!! Er zaten foto’s tussen waar de tranen me van in de ogen sprongen.
Ik ben zelf helemaal niet fotogeniek en we hebben twee dochters die niet graag op de foto gaan. Maar daar is helemaal niks van te zien. Ze zijn prachtig! Wat een mooi aandenken!
Ik ben Gonda ontzettend dankbaar!

Andre en Marijke

Voor het 40-jarig huwelijk van onze ouders een fotosessie gehouden op de hei in Hilversum.

Was een hele uitdaging om – met alle kleine kinderen – 1,5 uur lang leuke foto’s te maken maar Gonda heeft dat heel goed aangepakt. Daardoor hebben we erg goede en leuke groepsfoto’s kunnen maken!

Het resultaat werd zeer enthousiast ontvangen. Een aanrader dus!

GJ

Voor de 21e verjaardag van mijn dochter Judy en voor mijn linkedin en facebook foto heeft Gonda prachtige foto’s gemaakt. We zijn er nog steeds heele rg blij mee. Aanrader voor een speciale gelegenheid. Het resultaat is veel mooier dan je zelf ooit kunt maken door alle verschillende achtergronden en belichting.

Justien

Voor de 60ste verjaardag van mijn moeder heb je prachtige foto’s van ons gemaakt. Het was een heel relaxte, zonnige middag bij het mooie Anna’s Hoeve.
Heel leuk om te doen en vooral samen met zo’n geduldige en professionele fotografe.

Voor zowel mijn moeder als voor onszelf een erg mooi aandenken! Dankjewel! X

Evelien

Ik heb via fb een zwanger shoot gewonnen om jou portfolio aan te vullen. Het was een prachtige zomeravond op de hei, en we hebben het erg gezellig gehad! Ik voelde me helemaal op mijn gemak! De foto’s waren snel klaar en ik heb nu een fantastische collectie foto’s met mijn dikke buik!! Heel erg bedankt Gonda!!

Kirsten

Ik vond het heel leuk om foto’s bij jou te maken. Vooral die met de confetti, wat een pret! Daar vertel ik nog vaak over.
De foto’s van mama en mij vind ik ook heel mooi! Papa en mama zijn er erg blij mee!
Dank je wel!

Liefs Merel

Merel

Twee weken geleden een ontzettend leuke en ontspannen fotoshoot gehad. Mijn dochtertje van 19 maanden heeft het erg naar haar zin gehad. De foto’s zijn erg mooi geworden, en ook het zigzag albumpje is zeer goed ontvangen door een trotse papa.
We komen zeker nog een keertje terug.

Groetjes Merel en Elisa

Merel

Vorige week een vaderdag shoot gehad. Het zijn echt super mooie foto’s geworden.
Papa en de opa’s zullen trots zijn..

En mijn dochter vond het echt een feestje zo gezellig bij Gonda, ze kwam zo enthousiast thuis, dat ze het gelijk aan papa moest vertellen…

Bedankt!

Martine

Via Facebook had ik een newborn shoot gewonnen. Gonda neemt alle tijd en heeft erg veel geduld, je mag ook zelf zeggen wat je wel en niet wil. Het zijn super mooie foto’s geworden ben er erg blij mee. Conclusie Gonda fotografie is echt een aanrader!! Groetjes Roxanne (En Thyten)

Roxanne

Wij hadden voor de geboorte van onze zoon een newborn sessie cadeau gekregen. Dat was echt een groot succes. Gonda is heel relaxt en goed met de kleine baby en het heeft prachtige foto’s opgeleverd. Echt een aanrader!

Alice

Wij zijn erg blij met het resultaat van de newborn shoot van ons zoontje Julan! Hij had last van de hik, huilerig en lekker bewegelijk en toch is het Gonda gelukt een super mooie reeks foto’s te maken. Blij met dit mooie aandenken.
De mini albums die we hebben laten maken waren voor de oma’s en opa’s een mooi kado!
Bedankt voor de goede en snelle service! Succes met je eigen studio!
Groetjes Zosja, Ramon & Julan

Zosja

Hoi Gonda,

We hebben een heleboel superleuke foto’s van jou fotoshoot in de nieuwe studio! (Ondanks dat Siem niet helemaal in z’n humeur was) Het was moeilijk om de leukste uit te kiezen, maar ze hangen inmiddels aan de muur. Hartelijk bedankt en we komen vast nog een keertje langs.

Groetjes,
Suzanne en Jeroen

Suzanne en Jeroen

Gonda doet het met zoveel plezier en heeft heel veel geduld.
Ze neemt de tijd en dat is heel prettig. Mijn nichtje en ik hebben samen een zwangerschapshoot gedaan en dat hebben we heel plezierig ervaren.
Het uitzoeken van een foto is lastig, want het is allemaal zó leuk!
Nogmaals bedankt Gonda!

Jennifer

Gonda heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn pleegdochter met haar eigen familie. Ik denk dat haar moeder en vriend heel blij zullen zijn met deze mooie foto’s als huwelijkscadeau. We vonden het maken van de foto’s ook al een heel leuke ervaring. Dank je wel Gonda!

Caroline

Een hele gezellige en leuke shoot gehad bij ons thuis en de foto’s waren ook heel erg mooi.
Heel erg creatief met de achtergronden en attributen die door Gonda mee waren genomen.
Misschien over een paar jaar nog een sessie in de studio.

Nienke

Wij hadden de eer als eerste in de nieuwe studio gefotografeerd te worden. We hadden er erg veel zin in. Gonda ging rustig van start en was erg geduldig. Terwijl onze kinderen steeds drukker werden, bleef Gonda rustig. Er was ruimte voor eigen inbreng en ook de ideeën van Gonda waren erg leuk! De foto’s zijn prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

Mirjam, Andre, Floortje, Sam en Tijn

Prachtige foto’s en fotoalbum hebben wij, dankzij Gonda, als bijzondere en mooie herinnering aan onze fantastische trouwdag.
Nogmaals bedankt!!

Peter en Margot

Hallo!

Nogmaals bedankt voor de leuke foto’s van onze familie!
Ze zijn echt super geworden. We vonden het heel fijn dat we een eigen locatie konden uitzoeken en we vinden dat je hele leuke ideeen had!

Bedankt!

Liefs

Rebecca & Barry

Hoi Gonda

Wij willen je heel erg bedanken voor de mooie foto’s van onze meiden en ons gezinnetje. De meisjes staan er precies op zoals zijn. Trots op het resultaat!!!
Ga vooral zo door!

Groetjes,
Muh, Sandra, Ise en Lina

Sandra

Hey Gonda,

We willen je even hartstikke bedanken voor de prachtige foto’s die je van onze jongens gemaakt hebt!
Wat een leuke ideeen, ga vooral zo door.

Nogmaals bedankt!

Kevin en Wies

Hoi Gonda,

Langs deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de Newborn foto’s van onze dochter. Superfijn dat je aan huis kwam, je tevens nog een paar leuke foto’s met de grote zus maakte en voor je geduld!
Het resultaat mag er wezen, het zijn mooie niet standaard foto’s!

Superbedankt en we zullen je zeker aanraden, heel veel succes!

Groetjes Mark en Astrid

Mark en Astrid

Heej Gonda,

De bellyshoot die jij gedaan hebt was een leuke ervaring voor ons als aanstaande ouders. Het resultaat vinden wij prachtig en het is een mooie herinnering aan een super zwangerschap.
Nog even en dan hebben wij hopelijk ook een prachtige newborn om net zulke mooie foto’s van te maken. Graag zouden wij dit ook door jou laten doen. Je hebt goed werk geleverd, ga vooral zo door!

Groetjes,

Tijs en Eveline

Eveline

Hoi Gonda,

ook namens deze weg willen we je nog bedanken voor de prachtige foto’s van Saar.
De newborn fotoshoot is ondanks dat Saar al 5weken oud was en dus heel erg wakker echt onwijs goed gelukt.
Bedankt voor je geduld en leuke ideeën.
Voor het nieuwe jaar willen we je dan ook heel veel succes wensen!
Ga vooral zo door,
tot ziens… Groetjes de fam. Ros

Lindi

Hoi Gonda,

Wij zijn erg blij met de super mooie foto’s die je van mijn buik hebt gemaakt toen Jens nog niet was geboren. We zijn er erg blij mee. Het is een mooie herinnering aan mijn zwangerschap. We zijn nu in afwachting van de new born foto’s van Jens. We willen je bedanken voor je geduld tijdens de shoot toen Jens een beetje opstandig was. We zijn erg benieuwd naar de foto’s! Maar wat we al hebben mogen bekijken, ziet het er weer super uit! Je had leuke ideetjes voor de ‘poses’!

Groetjes,
Dennis, Anniek en Jens

Anniek

Hallo Gonda,

Ondanks dat Noortje die dag NIET geslapen had heb je PRACHTIGE foto’s van haar gemaakt. Wij hadden niet verwacht dat dat ging lukken. Fijn dat je zo geduldig bent. Je hebt ook hele leuke ideeen, de foto’s zijn helemaal niet standaard.

Onze hele familie is gelukkig gemaakt met de foto’s!!!!!

Super

PS: dit zal niet de laatste keer zijn, hihi.

Ilona

Toen onze zoon twee weken oud was, is Gonda bij ons thuis geweest voor een newborn-shoot. Het was erg fijn dat ze aan huis kwam en er was voldoende tijd om tussendoor even te voeden, troosten e.d. Een week later ontvingen wij de foto’s, waar we nog steeds erg blij mee zijn.
Bij een eventuele tweede, wil ik zeker weten weer een newborn-shoot door Gonda.

Marjolijn

lieve gonda,

wij vinden de foto’s die je van mijn buik en Laurie en natuurlijk ook de foto’s die je van Tibe en Laurie hebt gemaakt, stuk voor stuk prachtig!!! De newborn shoot was bovendien voor ons als trotse papa en mama een hele fijne ervaring, helemaal niet belastend voor de kindjes, gewoon lekker ontspannen en dan zo’n prachtige foto’s als resultaat… geweldig!!

succes met het uitbouwen van je passie tot beroep!!

tom, linda, laurie en tibe

Linda