Gonda fotografie – trouwfotograaf uit Zuid Limburg

Boos, nee woedend was ik, de stoom kwam uit m’n oren……..Ik was 12 jaar en samen met mijn ouders op vakantie in Oostenrijk toen ik een koe zag met zo’n grote ouderwetse koebel. De hele vakantie was ik al op zoek naar zo’n koe om er een foto van te maken. Snel de fotocamera van mijn moeder pakken en toen……….rolletje vol! Mijn broer had vlak hiervoor een aantal, in mijn ogen, onzinnige foto’s van mijn vader genomen en daardoor was het rolletje vol. Ik ben volgens mij nog nooit zo boos geweest op mijn broer!

Het fotograferen zat er dus al heel vroeg in bij mij. Na mijn middelbare school heb ik echter toch eerst op safe gespeeld. Ik ben gaan studeren en heb aansluitend een passende baan gevonden. Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Daarom heb ik in 2011 een opleiding aan de Fotovakschool gevolgd, en afgerond. Tja, en toen wist ik het zeker, dit wil ik doen, de rest van mijn leven! De adrenaline die door mijn lijf gaat als ik met mijn camera rondloop. Het geweldige gevoel bij het bekijken van mijn foto’s op het beeldscherm van mijn pc. Maar ook de frustratie als een foto niet zo uitpakt als je vooraf gehoopt had. Al deze emoties waren voor mij het bewijs dat ik hier meer mee wilde doen. In 2014 heb ik dan ook de knoop doorgehakt door mijn baan op te zeggen en 100% voor mijn eigen bedrijf Gonda Fotografie te gaan. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen moment spijt van gehad!

Wat fotografeer ik het liefste?

Vanuit mijn eigen bedrijf Gonda Fotografie fotografeer ik mensen zoals ze zijn. Puur en zo min mogelijk geposeerd. Ook tijdens familiereportages ga ik heel graag op zoek naar deze échte momenten. Wil je hier meer van zien? Neem dan eens een kijkje op mijn website voor Day in the Life reportages. 

En wie is Gonda naast fotograaf?

  • Moeder… van drie hele knappe blonde jongens, Jippe (10 jr), Abel (8 jr) en Moos (1jr).
  • Dol op… chocolade, veldbloemen, wijntjes drinken met vriendinnen, Madrid, tof ingerichte woonkamers, reizen (helaas met drie kleine kinderen te weinig), de fotoreportages in de LINDA en natuurlijk mijn eigen man!
  • Kan niet zonder… chocolade, muziek en mijn telefoon.
  • Stom… dat de zomer altijd zo snel voorbij gaat, druiven met pitjes, mensen die voorkruipen bij de kassa.

Meer weten over Gonda Fotografie? Volg dan mijn zakelijke Facebook pagina of Instagram account. Hier kun je onder andere mijn meest recente fotosessies bekijken en leuke acties vinden.