Kinderfeestje partij - fotofeestje 't Gooi

Wat is er nu leuker dan een middag waarop je samen met je vrienden en vriendinnen professioneel op de foto gaat en deze foto meteen in je eigen versierde fotolijstje mee naar huis kunt nemen. Bij Gonda Fotografie kan dat!

Wat houdt een fotofeestje in?

Je komt samen met je vrienden en vriendinnen naar mijn fotostudio aan de Oude Amersfoortseweg (Hilversum) en dan staat er iets lekkers te drinken en eten klaar. We beginnen met het versieren van een fotolijstje, dit kan met glitters, schelpen, veren, knopen, kralen, letters en nog veel meer. Er zijn een aantal voorbeelden zodat je al wat ideeën voor je eigen fotolijstje op kunt doen. Daarna gaan we beginnen met de fotoshoot! Eerst gaat de jarige op de foto en daarna maken we een aantal groepsfoto’s. Vervolgens pakken we de boa’s , hoedjes en andere versieringen erbij en gaan we nog een keer groepsfoto’s maken, maar ook foto’s van iedereen apart. De mooiste groepsfoto wordt meteen uitgeprint en kun je in je eigen lijstje mee naar huis nemen. De ouders van de jarige krijgen een week na het fotofeestje een cd met alle foto’s thuisgestuurd. Een fotofeestje duurt ongeveer 2,5 uur.

Speciale fotofeestjes met schmink, eye design of visagie

Een speciaal fotofeestje? Bijvoorbeeld op de foto gaan als een vlinder of een glitter & glamour feestje met een eye design en professionele make-up? Gonda Fotografie werkt hiervoor samen met Lily’s Faces. Drie voorbeelden van pakketten waar je uit kunt kiezen.
1. Schminken als prinses, vlinder of juist stoer als een tijger, heel veel verschillende creaties zijn mogelijk (kinderen t/m ± 8 jaar)
2. Glitter & glamour met een eye design en lichte visagie (kinderen van ± 8 t/m ± 12 jaar)
3. Glitter & glamour met professionele visagie (kinderen van 12 t/m 18 jaar)

Workshop eye design

Misschien wil je liever geen fotolijstje versieren, maar vind je het leuker om zelf te leren hoe je een eye design maakt, dan kan dit ook. In een workshop legt Monique van Lily’s Faces uit hoe je dit doet en kunnen jullie meteen bij elkaar oefenen. En uiteraard worden jullie met je creatie op de foto gezet!

Kosten

De prijzen zijn per 6 kinderen minimaal, met een maximum van 10 kinderen.

Prijs
Fotofeestje € 17,- per kind
Fotofeestje met schminken € 32,- per kind
Fotofeestje met eyedesign en lichte visagie € 32,- per kind
Fotofeestje met workshop eye design € 32,- per kind
Fotofeestje met professionele visagie € 37,- per kind