Gonda Fotografie

gezinsfotografie

Fotoshoot bij C-Mill Heerlen

Portretten van jouw gezin

Op zoek naar spontane en ongedwongen foto’s in een industriële setting? Dan zit je hier goed!

Op 17 en 21 april organiseer ik fotoshoots van 40 minuten bij het C-Mill terrein in Heerlen. Geen stijve, statige, portretten, maar foto’s waarbij ik zoveel mogelijk échte emoties van kinderen fotografeer. Door middel van kleine spelletjes en opdrachten zorg ik voor een ontspannen sfeer en dat zie je terug in de foto’s.

De fotoshoot is perfect voor nieuwe portretten van je gezin, een Moederdag of Vaderdag cadeau of stoere foto’s van een communicantje!

Reserveer je plekje voor maar €99,-

 

Op woensdag 17 april tussen 13:00 en 17:00 uur en zondag 21 april tussen 10:00 en 17:00 uur organiseer ik weer een fotoshoot.

Voor € 99,- krijg je een fotoshoot van 40 minuten en 3 digitale foto’s in hoge resolutie. Deze foto’s mag je zelf uit een online galerij uitzoeken. Extra foto’s kunnen uiteraard nabesteld worden, de prijs hiervoor is € 19,- per digitale foto.

Ik hoop natuurlijk dat we mooi weer hebben tijdens de fotoshoot. Mochten de weersvoorspellingen nu toch heel slecht zijn en er veel regen voorspeld zijn, dan worden de fotoshoots verzet naar een nader te bepalen datum.

Award winning fotograaf

Winnaar van meerdere Master en Fearless Awards!

fearless-member-white
This-is-reportage-white-square
Master of wedding

Reserveer hier een shoot

Via deze knop kun je een plek voor je shoot reserveren.