Tarieven familie fotografie

De prijs voor een lifestyle reportage (zwangerschap, newborn of gezin) is gebaseerd op de tijd voor het maken van de reportage. Hierin zit ook de selectie van de foto’s en de toegepaste nabewerking. Familie fotografie die jullie laat zien zoals jullie echt zijn.

Drie weken na de familie fotografie reportage ontvangen jullie een link naar een beveiligde online galerij. Hier kunnen jullie de foto’s in alle rust kunnen bekijken. Vervolgens plannen we een terugkomsessie in mijn studio. Dan krijgen jullie de kans de foto’s nogmaals te bekijken. Uiteraard kunnen jullie in mijn studio voorbeelden zien van verschillende foto producten. Denk hierbij aan (mini) albums, wanddecoratie en professionele foto afdrukken. Uiteraard is het ook mogelijk om de digitale hoge resolutie bestanden te kopen.

Foto afdrukken zijn verkrijgbaar vanaf € 8,- en digitale hoge resolutie foto bestanden kosten € 25,- per stuk.

Hoge kwaliteit familie fotografie

Als professionele fotograaf streef ik altijd naar de beste foto’s voor jullie familie fotografie! Daarom investeer ik voortdurend in kennis. Meerdere keren per jaar volg ik workshops. Daarnaast schaf ik regelmatig nieuwe camera’s, objectieven en andere camerabenodigdheden aan. Hierdoor mag je uitgaan van de beste kwaliteit foto’s!

day-in-the-live1

Lifestyle fotografie – zwangerschap, newborn of gezin

  • 1,5 uur fotografie
  • Professionele nabewerking van de foto’s
  • 1 digitale foto in hoge resolutie

€ 150,-

Prijzen studiofotografie en prijzen van meerdere foto’s digitaal op aanvraag. Nieuwsgierig? Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op!

Bij het boeken van een lifestyle reportage ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.