Tarieven familie fotografie

De prijs voor een lifestyle reportage (zwangerschap, newborn of gezin) is gebaseerd op de tijd voor het maken van de reportage, inclusief de tijd voor de selectie van de foto’s en de nabewerking.

Uiterlijk drie weken na de reportage ontvangen jullie een link naar een beveiligde online galerij waar jullie de foto’s in alle rust kunnen bekijken. Jullie kunnen vervolgens ervoor kiezen enkele, of juist meerdere, digitale foto’s te bestellen. Uiteraard kan ik jullie ook helpen bij het kiezen van verschillende foto producten zoals (mini) albums, wanddecoratie en professionele foto afdrukken, en deze voor jullie bestellen.

Foto afdrukken zijn verkrijgbaar vanaf € 8,- en digitale hoge resolutie foto bestanden kosten € 25,- per stuk.

Hoge kwaliteit familie fotografie

Als professionele fotograaf streef ik altijd naar de beste foto’s voor jullie familie fotografie! Daarom investeer ik voortdurend in kennis. Meerdere keren per jaar volg ik workshops. Daarnaast schaf ik regelmatig nieuwe camera’s, objectieven en andere camerabenodigdheden aan. Hierdoor mag je uitgaan van de beste kwaliteit foto’s!

day-in-the-live1

Lifestyle fotografie – zwangerschap, newborn of gezin

  • 1,5 uur fotografie
  • Professionele nabewerking van de foto’s
  • 1 digitale foto in hoge resolutie

€ 150,-

Prijzen studiofotografie en prijzen van meerdere foto’s digitaal op aanvraag. Nieuwsgierig? Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op!

Bij het boeken van een lifestyle reportage ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.