LIFESTYLE fotoreportage – newborn, zwangerschap en gezin

Ben jij die cheese smile op de foto’s van je dochter ook zo zat? Staat je zoon ook nooit zo op de foto zoals jij hem kent? En verstijft je man alleen al bij het woord foto? Dan is een lifestyle fotoreportage iets voor jullie! In een ongedwongen setting maak ik foto’s waarbij er zo min mogelijk geposeerd wordt. Dit kan zowel binnen in jullie eigen huis als op een locatie naar keuze. Ik laat kinderen spelletjes doen en geef kleine ‘opdrachten’ om een ontspannen sfeer te creëren en een echte lach op de gezichten te krijgen. Ook voor zwangerschaps- en newbornreportages is een lifestyle reportage erg goed geschikt.

De reportage zelf

De locatie van een lifestyle reportage kiezen jullie uiteraard helemaal zelf. Newbornreportages vinden meestal thuis plaats. De babykamer en ouderslaapkamer zijn mooie plekken om de foto’s te maken. Op deze manier krijgen de foto’s een duidelijk persoonlijk karakter. Zwangerschaps- en gezinsreportages plan ik vaak op een buitenlocatie, dit kan een mooi natuurgebied zijn, maar ook een stoere industriële locatie. Een lifestyle reportage duurt 1 à 1,5 uur.

Na de reportage

Uiterlijk drie weken na de reportage ontvangen jullie een link naar een beveiligde online galerij waar jullie de foto’s in alle rust kunnen bekijken. Jullie kunnen vervolgens ervoor kiezen enkele, of juist meerdere, digitale foto’s te bestellen. Uiteraard kan ik jullie ook helpen bij het kiezen van verschillende foto producten zoals (mini) albums, wanddecoratie en professionele foto afdrukken, en deze voor jullie bestellen.

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie over een lifestyle fotoreportage!