Communie minishoots

Een mooie herinnering aan de eerste heilige communie van je zoon en/of dochter. Dit kan tijdens de communie minishoots op zaterdag 1 april! De locatie voor deze shoot is de omgeving van Kasteel Erenstein in Kerkrade, een perfecte achtergrond voor stijlvolle en romantische foto’s.

Wat kun je verwachten?

  • Gedreven en professionele fotografe.
  • Foto’s zijn binnen twee weken na de shoot klaar zodat je nog voldoende tijd hebt om eventueel bedankkaartjes te bestellen.
  • 40 minuten fotografie voor € 125,-. Dit is inclusief twee digitale hoge resolutie foto’s, zelf te kiezen uit een online galerij.
  • Mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen. De prijs hiervan is € 17,50 per digitale foto of 10 digitale foto’s voor € 140,-. Uiteraard is het ook mogelijk om foto’s af te laten drukken. Laat het vooral even weten als je interesse hiernaar uitgaat.

Inschrijven

Inschrijven kan door een plekje te reserveren via deze link.

Betalen

Zodra je een plekje gereserveerd hebt, ontvang je een factuur per email. Let op: je inschrijving is pas definitief als de factuur voldaan is. Na betaling ontvang je binnen 24 uur een bevestiging van mij per email.

De shoots vinden buiten plaats. Duimen dus voor droog weer! Mochten de weersvoorspellingen toch aangeven dat er een grote kans op regen is, dan zal ik uiterlijk 24 uur van te voren contact met je opnemen. We kijken dan naar een nieuwe mogelijkheid op korte termijn.