Trouwen met kinderen

Als je gaat trouwen met kinderen erbij ziet je trouwdag vaak iets anders uit. En wat mij betreft word je trouwdag alleen maar leuker ;-). De spontaniteit die kinderen met zich meebrengen is zó fijn. Dit kun je goed terugzien in foto’s van verschillende bruiloften in dit blog. Een bruidsjongen die er met de jurk van zijn moeder vandoor gaat, kinderen die duidelijk laten zien dat ze de trouwceremonie doodsaai vinden of bruidsmeisjes die heel druk zijn met de sleep van de bruidsjurk. Stuk voor stuk heerlijke momenten tijdens je trouwdag waar je een mooie herinnering aan wilt hebben.

Trouwen met kinderen erbij? Wat mij betreft een top plan, en wat deze bruiloften volgens mij ook heel goed laat zien! Geniet mee met de foto’s!

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie grote dag? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen

Trouwen bij Central Park in Voorburg

Trouwen bij Central Park in Voorburg

18 mei 2019, de zon scheen volop, maar het was niet té warm, dus een heerlijke dag voor Caroline, Erik en hun drie kinderen om te gaan trouwen bij Central Park in Voorburg. Central Park is een hele mooie, romantische, klassieke, maar tegelijkertijd ook ontzettend hippe en moderne locatie in Voorburg. De grote tuin van Central Park maakt deze locatie een perfecte plek om te trouwen met mooi weer. En dat gebeurde dus ook ;-).

Caroline en Erik waren bij mij terecht gekomen via een collega trouwfotograaf. Dit is toch altijd wel extra spannend. De betreffende collega was zelf een goede vriendin en getuige van het bruidspaar dus vandaar dat zij de bruiloft niet wilde fotograferen. En wat was ik blij dat ze besloot om niet te fotograferen en te genieten van de dag, want was dit een heerlijke, relaxte bruiloft bij Central Park in Voorburg! Veel humor, gasten van over de hele wereld, mooie en ontroerende speeches en heel veel kinderen. En vooral van dit laatste word ik altijd heel erg blij! De sfeer die kinderen toevoegen aan een bruiloft is heerlijk. Zoals de gezichtsuitdrukking als je ouders elkaar dé kus geven, of juist weer die blikken als de taart wordt aangesneden.

Trouwen bij Central Park in Voorburg

De dag begon voor mij bij Caroline en Erik thuis in Den Haag. Erik was hier met hun zoontje, zijn familie en getuigen. Eerst nog even ontbijten samen om vervolgens samen met je zoon en twee getuigen je jacquet aan te doen. Caroline, hun dochters en de andere twee getuigen waren voor alle voorbereidingen al bij Central Park in Voorburg. Wat een mooie plek. Niet alleen om te trouwen, maar zeker ook om je jurk aan te doen! De trouwceremonie kon buiten in de grote tuin plaatsvinden. Erik en Caroline werden toegesproken door goede vrienden en dit maakte de ceremonie niet alleen heel persoonlijk, maar zeker ook vol met humor. Alleen dachten de kinderen hier iets anders over ☺. De rest van de dag verliep eigenlijk net zo relaxt, veel mooie speeches, veel gelachen en ’s avonds vooral ook veel gedanst.

Geniet mee met alle foto’s!

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie grote dag? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg

rouwen bij Central Park in Voorburgrouwen bij Central Park in Voorburg

rouwen bij Central Park in Voorburgrouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg

Trouwen in de Limburgse heuvels

Ik ben inmiddels op veel bijzondere trouwlocaties geweest, maar deze overtrof wel mijn verwachtingen. Midden in de Limburgse heuvels, het plaatsje Eys om precies te zijn, gaven Marieke en Hugo samen met hun kinderen Merel en Tijm elkaar het ja-woord. De huwelijksvoltrekking vond plaats tussen de wijnranken van Domein Aldenborgh, een super gave plek om ook de fotoshoot te doen. ’s Avonds was er een heerlijk diner, iedereen aan één lange tafel, lekkere wijn, mooie speeches, oftewel, op en top genieten!

Het feest, waar Merel en Tijm ook volop meededen, was een feest zoals Limburgers dat goed kunnen. Jong en oud op de dansvloer, dansen, springen en af en toe een polonaise!

Voor mij was deze bruiloft extra bijzonder want ik ken Marieke al van de basisschool, en Hugo inmiddels ook al heel wat jaren. De feestfoto’s die je hieronder ziet zijn dan ook van het begin van de avond, daarna heb ik mijn camera veilig opgeborgen en heerlijk mee gefeest :-)!

Bruidsfotograaf Hilversum
Op zoek naar een bruidsfotograaf in Limburg, of gewoon in Hilversum (dat kan natuurlijk ook ;-)), neem dan contact met mij op!

Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum

Lotte Hoes schrijft over mijn foto cursus basisfotografie!

Het geven van workshops is iets waar ik dit jaar mee begonnen ben en waar ik héél veel plezier aan beleef. Hoe leuk is het dan dat iemand een artikel over mijn workshops schrijft! Die iemand is Lotte Hoes, een ontzettend goede tekstschrijver en journalist. Bekijk zeker haar website eens om meer van haar werk te zien. Hieronder het artikel van Lotte, heel veel leesplezier!

=============================

‘Weten jullie nog wat de opdracht is?’ controleert Gonda nog even. Ze heeft haar vier cursisten van vandaag net het theoriegedeelte van haar fotografie cursus laten doorlopen. Nu is het tijd om al deze kennis in praktijk te brengen. En wel op Werf35, het bedrijventerrein om de hoek van Gonda’s studio.

‘Een portret maken met een groot diafragma en een portret maken met een klein diafragma, toch? En daarna een foto maken van het terrein,’ zegt Hadassah terwijl ze haar spiegelreflexcamera uit haar tas vist. Het weer in Hilversum is vandaag perfect voor een fotosessie in de buitenlucht: licht bewolkt, met af en toe een flinke vlaag zon. Bovendien is Werf35 vergeven van fotogenieke hoeken, nisjes en achtergronden voor een mooi portret.

Waar is dat knopje voor?
Eenmaal opgesplitst in groepen van twee, gaan de cursisten aan de slag om hun eerste échte portret te schieten. Normaal gesproken kan iedereen zich aanmelden voor Gonda’s fotografie cursus, maar vandaag is de les exclusief voor vier leidsters van kinderdagverblijf ’t Kukelesaantje uit Spakenburg. Zij maken elke dag foto’s van de kinderen en willen hun fotowerk nu wat professioneler aanpakken. ‘Hoe ik op het idee kwam om les te gaan geven? Iemand binnen een netwerk voor vrouwelijke ondernemers, waar ik in zit, geeft workshops en vroeg waarom ik dat ook niet deed. Toen dacht ik: ja, waarom eigenlijk niet?’ blikt Gonda terug. ‘Het leukste aan fotografieles geven, vind ik dat je mensen iets leert over een apparaat dat ze al hebben; hun camera. Veel mensen laten hun spiegelreflex bijvoorbeeld op automatisch staan. Dat vind ik zonde, want je kan een foto met een paar simpele technieken zóveel mooier maken!’

Tekst gaat door onder de foto’s
Foto cursus basisfotografie Hilversum

Foto cursus basisfotografie Hilversum

Foto cursus basisfotografie Hilversum

Foto cursus basisfotografie Hilversum
Foto’s: Astrid Bron Fotografie en mezelf 😉

Theorie versus praktijk
Die simpele technieken, die heeft Hadassah inmiddels goed in haar hoofd zitten. Ze in de praktijk brengen lijkt echter lastiger. Middenin een gebied van glas-in-loodramen, immense gebouwen van hout en minuscule kerkjes van glas, kiest zij voor een rustige achtergrond voor het portret van haar collega Gysèle: een muurtje. Hadassah kijkt beteuterd. ‘Waarom blijft hij nu onscherp? Ik snap het niet,’ Gelukkig schiet Gonda te hulp: ‘Dat komt doordat je sluitertijd op 1/35 staat. Dat hoeft bijna nooit. Kijk…’, zegt ze, terwijl ze op wat knoppen van de camera drukt, ‘als je hem op 1/80 zet, wordt ‘ie veel mooier! En je zult zien dat als je Gysèle wat naar voren laat komen, de achtergrond vanzelf vaag wordt met een groot diafragma.’

Compositie en perspectief
‘Er gaat echt een wereld voor me open met deze cursus,’ zegt Hadassah als zij en Gysèle even later kort neerstrijken op een van de bankjes bij het restaurant. ‘Ik zal nu in elk geval nooit meer foto’s maken waar de voeten vanaf vallen.’ ‘Ja, of waarbij er een paal uit iemand hoofd komt,’ voegt Gysèle toe. ‘Ik ga veel meer nadenken over compositie en perspectief, dat je bijvoorbeeld voorwerpen weg kan halen om een rustiger beeld te krijgen. En ik heb net nog op de grond gelegen om een springfoto te maken van Hadassah, waardoor het nu lijkt of ze superhoog springt. Daar was ik eerst nooit op gekomen!’

Fotografie cursus is voor iedereen
Gonda is blij met de reacties, zegt ze achteraf. ‘En het was ook een leuke groep, ze stelden echt veel vragen en pikten mijn tips heel snel op!’ zegt ze. Ze benadrukt overigens wel dat iedereen zich kan aanmelden voor een fotografie cursus, dus niet alleen bedrijven. ‘En je instapniveau hoeft ook helemaal niet hoog te zijn, zolang je maar een passie voor fotografie hebt. Ik had laatst bijvoorbeeld een cursist die me vertelde dat ze na mijn cursus voor het eerst eens goede foto’s had van de verjaardag van haar zoon. Dat is toch mooi? En dat met maar een paar technische aanpassingen!’

=============================
Heb je na het lezen van dit artikel interesse gekregen in mijn workshop? Meer informatie kun je vinden op deze pagina!

Foto cursus basisfotografie Hilversum

Foto cursus basisfotografie Hilversum

Foto cursus basisfotografie Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum: Gonda aan het werk op een bruiloft!

Trouwfotograaf Hilversum

Hooikoorts hebben (en niet zo’n beetje ook) en tussen het graan gaan liggen voor een foto: twee dingen die niet zo heel goed samen gaan! En eigenlijk was het niet eens de bedoeling dat we het graanveld zouden opzoeken tijdens de fotoreportage op de grote dag van Rico en Sanne. Maar ja, als ik zo’n mooi veld zie op de weg naar de fotolocatie, dan kan ik niet anders dan mijn bruidspaar vragen, of beter gezegd, vriendelijk dwingen :-), om te stoppen. En daarna toch nog even naar de heide om tussen de konijnenkeutels foto’s te maken. Och ja, altijd handig die reservekleding in de auto……

Je moet wat over hebben voor dé perfecte foto! Hieronder een kleine selectie foto’s die gemaakt zijn door second shooters tijdens bruiloften dit afgelopen trouwseizoen. Met m’n billen tussen de dennentakken, in een ontzettend stinkende koeienstal (helaas heb ik hier geen foto’s van, maar geloof mij, ik zat op 1 meter afstand van een aantal hele grote koeienflatsen), liggend onder het graan of op een gammele ladder. Het leek mij leuk om ook eens deze foto’s met jullie te delen! En natuurlijk ook een foto om te laten zien hoe dol ik ben op taart, hint hint :-).

Heb jij trouwplannen en ben je nog op zoek naar een fotograaf? Check mijn portfolio en controleer mijn beschikbaarheid door het contactformulier in te vullen.

Met dank aan Astrid Bron Fotografie, Marlous Nijholt Fotografie en de Weddingstory.

Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum: romantische bruiloft vol verrassingen!

Trouwfotograaf Hilversum

Zonnig, romantisch, autopech, lachen, huilen, patatje mét, een natte trouwoutfit en een heel tof verrassingsoptreden van……. (lees snel verder als je wilt weten wie….)! Dit was in een paar woorden de grote dag van Sanne & Rico!

De dag begon bij Sanne en Rico thuis in Bussum met het fotograferen van de voorbereidingen. Hoe leuk is het als je twee vriendinnen hebt die visagist en haarstylist zijn en jou dus helemaal klaar kunnen maken op je grote dag. Sanne had dit geluk!
Rico was al op de trouwlocatie, het privé terrein van Stork zwembaden. Een schitterende omgeving met veel groen en uiteraard een heel mooi zwembad waar later op de avond nog goed gebruik van is gemaakt :-).

De first look was erg mooi en emotioneel. Hetzelfde gold voor de trouwceremonie, die heerlijk buiten plaats kon vinden. Hierna was het tijd om een bezoekje te brengen aan het graanveld dat ik op de heenweg gespot had. In eerste instantie hadden we een andere locatie voor de fotoshoot op het oog, maar toen we langs dit veld reden waren we het er unaniem over eens dat we de plannen gingen omgooien. Erg fijn als bruidsparen zo flexibel zijn!

Snel terug naar de trouwlocatie voor het aansnijden van de taart. Helaas ging dit iets minder snel dan verwacht want de trouwauto hield er midden op een kruispunt mee op! Met wat duwhulp van een aantal omstanders en een goede chauffeur konden we, op een iets langzamer tempo, gelukkig toch verder.

Geen luxe 5 gangen diner, geen zomerse bbq en ook geen walking diner, maar ‘gewoon’ een mobiele frietkraam waar iedereen een puntzak friet met een snack kon halen. Dat was het diner deze dag! Helemaal top wat mij betreft.

Tja, en dan het feest…… hoe tof was dat! ‘Rico en Sanne, willen jullie even naar voren komen? We hebben namelijk nog een verrassing voor jullie’. Je verwacht dan een liedje, een ABC’tje of een quiz, maar geen optreden van een van de grootste artiesten van Nederland. Niemand minder dan Rene Froger stond opeens voor onze neus! En wauw, wat wist hij er een feestje van te maken! Dat dit feest vervolgens eindigt met een sprong in het zwembad door het bruidspaar zelf, had ook weer niemand verwacht. Dat ik dus volop genoten heb kun je wel voorstellen! Geef mij maar meer van dit soort verrassingsbruiloften.

Sanne & Rico, heel erg bedankt dat Astrid en ik jullie te gekke trouwdag vast mochten leggen, het was helemaal top!

Heb jij trouwplannen en ben je nog op zoek naar een fotograaf? Check mijn beschikbaarheid door het contactformulier op mijn website in te vullen.

Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum

Second shooter: Astrid Bron
• Bloemen: De Bloemenschoof, Bussum
• Pak bruidegom: Suit supply, Laren
• Diner: Frietje mobiel, Nijmegen
• Catering: Alpha Events, Soest
• Locatie: Stork Zwembaden (privé terrein), Crailo Huizen
• Styling: Te leuk trouwen (tent) en bruid zelf
• Visagiste: Nomidia Azou (vriendin Sanne)
• Haarstyliste: Dominique Muller (vriendin Sanne)
• DJ: Maaike Heerschop (nichtje Sanne)
• Taart: Patisserie de Ridder, Bussum

Familiefotograaf Hilversum: fotograferen voor Earlybirds

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten fotografeer ik ook voor Stichting Earlybirds Fotografie. Earlybirds verzorgt (kosteloos)fotoreportages voor kindjes die geboren zijn tussen de 24 en 36 weken zwangerschap en op het moment van aanmelden naar schatting nog 3 weken in het ziekenhuis verblijven. De fotograaf legt hierbij de dagelijkse routine vast en er wordt dus niet geposeerd.

Een tijdje terug mocht ik naar het OLVG Oost in Amsterdam om de 34 weken oude Ronja en Bren te fotograferen. Mijn eerste tweeling voor Earlybirds, extra speciaal dus. Ronja en Bren zijn met 31 weken geboren, maar wel op twee verschillende dagen! Ronja bewees dat meisjes toch echt altijd iets sneller zijn en kwam op 28 maart op de wereld en haar broertje Bren op 29 maart. Na een hele zware tijd in het VU mocht Bren na een paar weken als eerste naar het OLVG Oost, waarna zijn zusje gelukkig snel volgde.

Tijdens de reportage mocht Ronja lekker in bad en Bren mocht heerlijk bij mamma aan de borst drinken. Zowel Ronja als Bren konden al kleine beetjes uit de borst drinken, wat een ontzettende prestatie is met 34 weken.

Inmiddels zijn Ronja en Bren gelukkig thuis bij pappa en mamma en het gaat goed met ze. Heel veel liefde en vooral gezondheid voor de toekomst mooie Ronja en Bren, dat jullie maar snel een hele sterke en grote broer en zus mogen worden!

======================================================================================================================

Voor mij is het vrijwilligerswerk voor Earlybirds Fotografie ontzettend mooi en vooral dankbaar om te doen! In een ontzettend heftige tijd kun je toch iets betekenen voor kersverse ouders en een mooie herinnering maken voor later. Meer weten over Earlybirds Fotografie? Neem eens een kijkje op de website of Facebook pagina van Earlybirds Fotografie!

Trouwfotograaf Amsterdam: intieme bruiloft bij de Bodensee!

Vrienden die trouwen en die dit op een te gekke plek doen is op zich al heel bijzonder, maar als je dan ook nog eens de fotograaf mag zijn op deze dag, is dat helemaal te gek! Wauw, wat was het een geweldige mooie, zonnige (na een hele week regen echt een cadeautje), intieme en gezellige bruiloft van Eric en Heike.

Ik ken Eric al vanaf mijn 19e en Heike nu een jaar of drie. Heike is geboren en getogen in Owingen, een dorpje in Zuid-Duitsland (Baden-Wurttemberg), gelegen bij de Bodensee. Eric woont inmiddels ook in Owingen dus de keuze om daar te trouwen was snel gemaakt. Geen grote bruiloft met toeters en bellen, maar met een kleine groep mensen een hele dag genieten van elkaar, de omgeving en veel lekker eten en drinken. Ik dacht dat Limburgers bourgondiërs zijn, maar deze mensen weten nog beter wat lekker eten en drinken is!

De dag begon voor Eric heerlijk relaxt met een lekker ontbijtje, terwijl Heike al bij de kapper zat. Na het aantrekken van de jurk (onder toeziend oog van hun zoontje Liam)

was het tijd voor de ceremonie. Op een hele mooie plek op een heuvel in Owingen vond de ceremonie plaats, waarbij ik na de ceremonie de meest bijzondere, in ieder geval het hoogste standpunt ooit, groepsfoto heb gemaakt. Hiervoor moest ik wel een toren met 141 treden beklimmen, maar het was zeker de moeite waard. Na een uitgebreide toost hebben we met een boot een geweldige tocht over de Bodensee gemaakt. Wat een mooie omgeving is dit! Onderweg naar de avondlocatie zijn we gestopt bij de Birnau kerk om een paar foto’s te maken. Het was zo helder dat je zelfs de Alpen op de achtergrond zag!
’s Avonds kon iedereen met een zes gangen diner nog een keer genieten van de heerlijke lokale keuken. En de mooie, grappige en af en toe emotionele speeches tussen de gangen door maakte de dag helemaal compleet!

Ps: voor mijzelf had deze bruiloft nog een extra speciaal tintje, want mijn broer is namelijk een hele goede vriend van Eric. Hij was er dus ook de hele dag bij en hem kunnen jullie dan ook genoeg terug zien op de foto’s :-). Buiten het feit dat het heel leuk was dat mijn broer er op de dag van de bruiloft bij was, was het heel bijzonder en vooral gezellig om weer eens een paar dagen alleen met mijn broer op pad te zijn, want we hadden er natuurlijk wel meteen een mini vakantie van gemaakt :-)!

 

Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf AmsterdamTrouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam

Familiefotograaf Hilversum: stoere jongens in de Soesterduinen!

Een paar weken geleden mocht ik Rogier en Kim en hun zoontjes fotograferen. Wat een heerlijke reportage was dat! Op een zondagochtend lekker de duinen in met een stralend zonnetje aan de lucht, happy me!

We hebben 1,5 uur lang over de Soesterduinen gestruind waarbij de twee jongens van Rogier en Kim vonden het vooral heel leuk om zo hard mogelijk door het bos en over de duinen te rennen. De oudste zoon kon daarnaast ook ontzettend goed in bomen klimmen. Dat hij daar héél, héél, héél erg bedreven in was bewees wel zijn klimpartij in een gigantisch hoge boom. We liepen aan het einde van de reportage terug richting de auto en waren hem even kwijt. We dachten dat hij al bij de auto was, maar hoorden opeens een ‘hier ben ik’  boven in een boom. En dat was niet even een klein boompje…….

Bedankt voor de heerlijke ochtend Kim en Rogier en veel plezier met deze mooie herinneringen!

Meer foto’s van mooie ontspannen familiereportages zien? Bezoek: http://www.gondafotografie.nl/familie/portfolio-lifestyle/

Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum