Trouwen met kinderen

Als je gaat trouwen met kinderen erbij ziet je trouwdag vaak iets anders uit. En wat mij betreft word je trouwdag alleen maar leuker ;-). De spontaniteit die kinderen met zich meebrengen is zó fijn. Dit kun je goed terugzien in foto’s van verschillende bruiloften in dit blog. Een bruidsjongen die er met de jurk van zijn moeder vandoor gaat, kinderen die duidelijk laten zien dat ze de trouwceremonie doodsaai vinden of bruidsmeisjes die heel druk zijn met de sleep van de bruidsjurk. Stuk voor stuk heerlijke momenten tijdens je trouwdag waar je een mooie herinnering aan wilt hebben.

Trouwen met kinderen erbij? Wat mij betreft een top plan, en wat deze bruiloften volgens mij ook heel goed laat zien! Geniet mee met de foto’s!

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie grote dag? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen trouwen met kinderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 5 =