Trouwen bij Central Park in Voorburg

Trouwen bij Central Park in Voorburg

18 mei 2019, de zon scheen volop, maar het was niet té warm, dus een heerlijke dag voor Caroline, Erik en hun drie kinderen om te gaan trouwen bij Central Park in Voorburg. Central Park is een hele mooie, romantische, klassieke, maar tegelijkertijd ook ontzettend hippe en moderne locatie in Voorburg. De grote tuin van Central Park maakt deze locatie een perfecte plek om te trouwen met mooi weer. En dat gebeurde dus ook ;-).

Caroline en Erik waren bij mij terecht gekomen via een collega trouwfotograaf. Dit is toch altijd wel extra spannend. De betreffende collega was zelf een goede vriendin en getuige van het bruidspaar dus vandaar dat zij de bruiloft niet wilde fotograferen. En wat was ik blij dat ze besloot om niet te fotograferen en te genieten van de dag, want was dit een heerlijke, relaxte bruiloft bij Central Park in Voorburg! Veel humor, gasten van over de hele wereld, mooie en ontroerende speeches en heel veel kinderen. En vooral van dit laatste word ik altijd heel erg blij! De sfeer die kinderen toevoegen aan een bruiloft is heerlijk. Zoals de gezichtsuitdrukking als je ouders elkaar dé kus geven, of juist weer die blikken als de taart wordt aangesneden.

Trouwen bij Central Park in Voorburg

De dag begon voor mij bij Caroline en Erik thuis in Den Haag. Erik was hier met hun zoontje, zijn familie en getuigen. Eerst nog even ontbijten samen om vervolgens samen met je zoon en twee getuigen je jacquet aan te doen. Caroline, hun dochters en de andere twee getuigen waren voor alle voorbereidingen al bij Central Park in Voorburg. Wat een mooie plek. Niet alleen om te trouwen, maar zeker ook om je jurk aan te doen! De trouwceremonie kon buiten in de grote tuin plaatsvinden. Erik en Caroline werden toegesproken door goede vrienden en dit maakte de ceremonie niet alleen heel persoonlijk, maar zeker ook vol met humor. Alleen dachten de kinderen hier iets anders over ☺. De rest van de dag verliep eigenlijk net zo relaxt, veel mooie speeches, veel gelachen en ’s avonds vooral ook veel gedanst.

Geniet mee met alle foto’s!

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie grote dag? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg

rouwen bij Central Park in Voorburgrouwen bij Central Park in Voorburg

rouwen bij Central Park in Voorburgrouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg rouwen bij Central Park in Voorburg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 6 =