Trouwen in de Limburgse heuvels

Ik ben inmiddels op veel bijzondere trouwlocaties geweest, maar deze overtrof wel mijn verwachtingen. Midden in de Limburgse heuvels, het plaatsje Eys om precies te zijn, gaven Marieke en Hugo samen met hun kinderen Merel en Tijm elkaar het ja-woord. De huwelijksvoltrekking vond plaats tussen de wijnranken van Domein Aldenborgh, een super gave plek om ook de fotoshoot te doen. ’s Avonds was er een heerlijk diner, iedereen aan één lange tafel, lekkere wijn, mooie speeches, oftewel, op en top genieten!

Het feest, waar Merel en Tijm ook volop meededen, was een feest zoals Limburgers dat goed kunnen. Jong en oud op de dansvloer, dansen, springen en af en toe een polonaise!

Voor mij was deze bruiloft extra bijzonder want ik ken Marieke al van de basisschool, en Hugo inmiddels ook al heel wat jaren. De feestfoto’s die je hieronder ziet zijn dan ook van het begin van de avond, daarna heb ik mijn camera veilig opgeborgen en heerlijk mee gefeest :-)!

Bruidsfotograaf Hilversum
Op zoek naar een bruidsfotograaf in Limburg, of gewoon in Hilversum (dat kan natuurlijk ook ;-)), neem dan contact met mij op!

Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum Bruidsfotograaf Hilversum

2 reacties op “Trouwen in de Limburgse heuvels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =