Trouwfotograaf Hilversum: Gonda aan het werk op een bruiloft!

Trouwfotograaf Hilversum

Hooikoorts hebben (en niet zo’n beetje ook) en tussen het graan gaan liggen voor een foto: twee dingen die niet zo heel goed samen gaan! En eigenlijk was het niet eens de bedoeling dat we het graanveld zouden opzoeken tijdens de fotoreportage op de grote dag van Rico en Sanne. Maar ja, als ik zo’n mooi veld zie op de weg naar de fotolocatie, dan kan ik niet anders dan mijn bruidspaar vragen, of beter gezegd, vriendelijk dwingen :-), om te stoppen. En daarna toch nog even naar de heide om tussen de konijnenkeutels foto’s te maken. Och ja, altijd handig die reservekleding in de auto……

Je moet wat over hebben voor dé perfecte foto! Hieronder een kleine selectie foto’s die gemaakt zijn door second shooters tijdens bruiloften dit afgelopen trouwseizoen. Met m’n billen tussen de dennentakken, in een ontzettend stinkende koeienstal (helaas heb ik hier geen foto’s van, maar geloof mij, ik zat op 1 meter afstand van een aantal hele grote koeienflatsen), liggend onder het graan of op een gammele ladder. Het leek mij leuk om ook eens deze foto’s met jullie te delen! En natuurlijk ook een foto om te laten zien hoe dol ik ben op taart, hint hint :-).

Heb jij trouwplannen en ben je nog op zoek naar een fotograaf? Check mijn portfolio en controleer mijn beschikbaarheid door het contactformulier in te vullen.

Met dank aan Astrid Bron Fotografie, Marlous Nijholt Fotografie en de Weddingstory.

Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum

1 reactie op “Trouwfotograaf Hilversum: Gonda aan het werk op een bruiloft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 13 =