Trouwfotograaf Hilversum: romantische bruiloft vol verrassingen!

Trouwfotograaf Hilversum

Zonnig, romantisch, autopech, lachen, huilen, patatje mét, een natte trouwoutfit en een heel tof verrassingsoptreden van……. (lees snel verder als je wilt weten wie….)! Dit was in een paar woorden de grote dag van Sanne & Rico!

De dag begon bij Sanne en Rico thuis in Bussum met het fotograferen van de voorbereidingen. Hoe leuk is het als je twee vriendinnen hebt die visagist en haarstylist zijn en jou dus helemaal klaar kunnen maken op je grote dag. Sanne had dit geluk!
Rico was al op de trouwlocatie, het privé terrein van Stork zwembaden. Een schitterende omgeving met veel groen en uiteraard een heel mooi zwembad waar later op de avond nog goed gebruik van is gemaakt :-).

De first look was erg mooi en emotioneel. Hetzelfde gold voor de trouwceremonie, die heerlijk buiten plaats kon vinden. Hierna was het tijd om een bezoekje te brengen aan het graanveld dat ik op de heenweg gespot had. In eerste instantie hadden we een andere locatie voor de fotoshoot op het oog, maar toen we langs dit veld reden waren we het er unaniem over eens dat we de plannen gingen omgooien. Erg fijn als bruidsparen zo flexibel zijn!

Snel terug naar de trouwlocatie voor het aansnijden van de taart. Helaas ging dit iets minder snel dan verwacht want de trouwauto hield er midden op een kruispunt mee op! Met wat duwhulp van een aantal omstanders en een goede chauffeur konden we, op een iets langzamer tempo, gelukkig toch verder.

Geen luxe 5 gangen diner, geen zomerse bbq en ook geen walking diner, maar ‘gewoon’ een mobiele frietkraam waar iedereen een puntzak friet met een snack kon halen. Dat was het diner deze dag! Helemaal top wat mij betreft.

Tja, en dan het feest…… hoe tof was dat! ‘Rico en Sanne, willen jullie even naar voren komen? We hebben namelijk nog een verrassing voor jullie’. Je verwacht dan een liedje, een ABC’tje of een quiz, maar geen optreden van een van de grootste artiesten van Nederland. Niemand minder dan Rene Froger stond opeens voor onze neus! En wauw, wat wist hij er een feestje van te maken! Dat dit feest vervolgens eindigt met een sprong in het zwembad door het bruidspaar zelf, had ook weer niemand verwacht. Dat ik dus volop genoten heb kun je wel voorstellen! Geef mij maar meer van dit soort verrassingsbruiloften.

Sanne & Rico, heel erg bedankt dat Astrid en ik jullie te gekke trouwdag vast mochten leggen, het was helemaal top!

Heb jij trouwplannen en ben je nog op zoek naar een fotograaf? Check mijn beschikbaarheid door het contactformulier op mijn website in te vullen.

Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum

Second shooter: Astrid Bron
• Bloemen: De Bloemenschoof, Bussum
• Pak bruidegom: Suit supply, Laren
• Diner: Frietje mobiel, Nijmegen
• Catering: Alpha Events, Soest
• Locatie: Stork Zwembaden (privé terrein), Crailo Huizen
• Styling: Te leuk trouwen (tent) en bruid zelf
• Visagiste: Nomidia Azou (vriendin Sanne)
• Haarstyliste: Dominique Muller (vriendin Sanne)
• DJ: Maaike Heerschop (nichtje Sanne)
• Taart: Patisserie de Ridder, Bussum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − zestien =