Familiefotograaf Hilversum: fotograferen voor Earlybirds

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten fotografeer ik ook voor Stichting Earlybirds Fotografie. Earlybirds verzorgt (kosteloos)fotoreportages voor kindjes die geboren zijn tussen de 24 en 36 weken zwangerschap en op het moment van aanmelden naar schatting nog 3 weken in het ziekenhuis verblijven. De fotograaf legt hierbij de dagelijkse routine vast en er wordt dus niet geposeerd.

Een tijdje terug mocht ik naar het OLVG Oost in Amsterdam om de 34 weken oude Ronja en Bren te fotograferen. Mijn eerste tweeling voor Earlybirds, extra speciaal dus. Ronja en Bren zijn met 31 weken geboren, maar wel op twee verschillende dagen! Ronja bewees dat meisjes toch echt altijd iets sneller zijn en kwam op 28 maart op de wereld en haar broertje Bren op 29 maart. Na een hele zware tijd in het VU mocht Bren na een paar weken als eerste naar het OLVG Oost, waarna zijn zusje gelukkig snel volgde.

Tijdens de reportage mocht Ronja lekker in bad en Bren mocht heerlijk bij mamma aan de borst drinken. Zowel Ronja als Bren konden al kleine beetjes uit de borst drinken, wat een ontzettende prestatie is met 34 weken.

Inmiddels zijn Ronja en Bren gelukkig thuis bij pappa en mamma en het gaat goed met ze. Heel veel liefde en vooral gezondheid voor de toekomst mooie Ronja en Bren, dat jullie maar snel een hele sterke en grote broer en zus mogen worden!

======================================================================================================================

Voor mij is het vrijwilligerswerk voor Earlybirds Fotografie ontzettend mooi en vooral dankbaar om te doen! In een ontzettend heftige tijd kun je toch iets betekenen voor kersverse ouders en een mooie herinnering maken voor later. Meer weten over Earlybirds Fotografie? Neem eens een kijkje op de website of Facebook pagina van Earlybirds Fotografie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =