Trouwfotograaf Amsterdam: intieme bruiloft bij de Bodensee!

Vrienden die trouwen en die dit op een te gekke plek doen is op zich al heel bijzonder, maar als je dan ook nog eens de fotograaf mag zijn op deze dag, is dat helemaal te gek! Wauw, wat was het een geweldige mooie, zonnige (na een hele week regen echt een cadeautje), intieme en gezellige bruiloft van Eric en Heike.

Ik ken Eric al vanaf mijn 19e en Heike nu een jaar of drie. Heike is geboren en getogen in Owingen, een dorpje in Zuid-Duitsland (Baden-Wurttemberg), gelegen bij de Bodensee. Eric woont inmiddels ook in Owingen dus de keuze om daar te trouwen was snel gemaakt. Geen grote bruiloft met toeters en bellen, maar met een kleine groep mensen een hele dag genieten van elkaar, de omgeving en veel lekker eten en drinken. Ik dacht dat Limburgers bourgondiërs zijn, maar deze mensen weten nog beter wat lekker eten en drinken is!

De dag begon voor Eric heerlijk relaxt met een lekker ontbijtje, terwijl Heike al bij de kapper zat. Na het aantrekken van de jurk (onder toeziend oog van hun zoontje Liam)

was het tijd voor de ceremonie. Op een hele mooie plek op een heuvel in Owingen vond de ceremonie plaats, waarbij ik na de ceremonie de meest bijzondere, in ieder geval het hoogste standpunt ooit, groepsfoto heb gemaakt. Hiervoor moest ik wel een toren met 141 treden beklimmen, maar het was zeker de moeite waard. Na een uitgebreide toost hebben we met een boot een geweldige tocht over de Bodensee gemaakt. Wat een mooie omgeving is dit! Onderweg naar de avondlocatie zijn we gestopt bij de Birnau kerk om een paar foto’s te maken. Het was zo helder dat je zelfs de Alpen op de achtergrond zag!
’s Avonds kon iedereen met een zes gangen diner nog een keer genieten van de heerlijke lokale keuken. En de mooie, grappige en af en toe emotionele speeches tussen de gangen door maakte de dag helemaal compleet!

Ps: voor mijzelf had deze bruiloft nog een extra speciaal tintje, want mijn broer is namelijk een hele goede vriend van Eric. Hij was er dus ook de hele dag bij en hem kunnen jullie dan ook genoeg terug zien op de foto’s :-). Buiten het feit dat het heel leuk was dat mijn broer er op de dag van de bruiloft bij was, was het heel bijzonder en vooral gezellig om weer eens een paar dagen alleen met mijn broer op pad te zijn, want we hadden er natuurlijk wel meteen een mini vakantie van gemaakt :-)!

 

Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf AmsterdamTrouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam Trouwfotograaf Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =