Familiefotograaf Hilversum: stoere jongens in de Soesterduinen!

Een paar weken geleden mocht ik Rogier en Kim en hun zoontjes fotograferen. Wat een heerlijke reportage was dat! Op een zondagochtend lekker de duinen in met een stralend zonnetje aan de lucht, happy me!

We hebben 1,5 uur lang over de Soesterduinen gestruind waarbij de twee jongens van Rogier en Kim vonden het vooral heel leuk om zo hard mogelijk door het bos en over de duinen te rennen. De oudste zoon kon daarnaast ook ontzettend goed in bomen klimmen. Dat hij daar héél, héél, héél erg bedreven in was bewees wel zijn klimpartij in een gigantisch hoge boom. We liepen aan het einde van de reportage terug richting de auto en waren hem even kwijt. We dachten dat hij al bij de auto was, maar hoorden opeens een ‘hier ben ik’  boven in een boom. En dat was niet even een klein boompje…….

Bedankt voor de heerlijke ochtend Kim en Rogier en veel plezier met deze mooie herinneringen!

Meer foto’s van mooie ontspannen familiereportages zien? Bezoek: http://www.gondafotografie.nl/familie/portfolio-lifestyle/

Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + vijftien =