Trouwfotograaf Amsterdam: Grachten, Amsterdammertjes, fietsen, trams en vooral een hoop liefde!

Een échte Amsterdamse loveshoot stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Grachtenpanden, veel fietsen en trams moesten er zeker in voorkomen. Ik was dan ook super blij dat ik mijn mooie nichtje Whitney en haar vriend Jules, die allebei in Amsterdam wonen, mocht fotograferen.

20 graden, een heerlijke zonnetje en dat begin april, wat een geluk hadden we! Met z’n drietjes zijn we lekker door de stad gefietst op zoek naar leuke plekjes. Als het aan mij had gelegen hadden we nu nog steeds op de fiets gezeten :-), wat word ik toch altijd ontzettend blij van Amsterdam!

Geniet mee van het mooie Amsterdam en vooral de liefde tussen twee hele leuke mensen!

Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =