Een neon roze trouwauto, een té grappige bruidsjongen en een hele stoere trouwlocatie: trouwfotograaf Hilversum

De bruiloft van Juul en Joost was er een die ik niet snel zal vergeten! De relaxte sfeer, de super bijzondere trouwauto, een heel gezellig bruidspaar en wat ik stiekem nog het leukste vond: het enthousiasme van Siem, de oudste zoon van Juul en Joost, wat een heerlijk mannetje is dat!

De dag begon bij de ouders van Juul thuis waar de beste vriendinnen van Juul ook waren om zich samen klaar te maken én al een Corona te drinken. Ik hou ontzettend van dit soort relaxte ochtenden! En toen was het tijd voor de……trouwauto. Joost en Juul hadden me al verteld dat ze een bijzondere trouwauto hadden, maar dit overtrof mijn verwachtingen. Een oude Volvo die wit gespoten was en waarvan de velgen, spiegels, ruitenwissers een neon roze kleurtje gekregen hadden, een cadeautje van de vrienden van Joost.

Fort Werk IV in Bussum was de locatie waar zowel getrouwd als gefeest werd. Heerlijk als er niet van de ene naar de andere locatie gereisd hoeft te worden.
Na een mooie trouwceremonie, waarbij Siem even de stevigheid van de stoelen moest testen :-), was het tijd voor taart en champagne. Hierna heb ik Juul en Joost even weggekaapt om foto’s te gaan maken rondom het fort. Vooral de oude fortmuren waren hierbij erg mooi om in de foto’s te betrekken.

Na de fotosessie volgde een lekker los diner waarbij iedereen tussendoor van tafel wisselde, terwijl de kinderen de fortheuvels als glijbaan gebruikten.

Juul en Joost, ik heb ontzettend genoten van jullie grote dag! Het was een feestje om erbij te mogen, heel erg bedankt hiervoor!

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf HilversumTrouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum Trouwfotograaf Hilversum

2 reacties op “Een neon roze trouwauto, een té grappige bruidsjongen en een hele stoere trouwlocatie: trouwfotograaf Hilversum

  1. Leuk hoor zo’n impressie. Het ziet er allemaal heel gezellig uit. Zelf trouw ik aan het eind van het jaar maar ben nog zo zoekende qua trouwlocatie en trouwoutfit, omdat je zo weersafhankelijk bent. Dus ik heb overal een plan B van;)

    1. Hoi Mona,
      Gelukkig heb je genoeg mooie trouwlocaties waar je zowel binnen als buiten kunt trouwen, maar het is zeker goed om een plan B te hebben!
      Geniet lekker van alle voorbereidingen. En mocht je nog een fotograaf zoeken, dan weet je me te vinden ;-)! Groetjes, Gonda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × een =