5 X De Leukste Kraamcadeaus: newbornfotograaf Utrecht

Kraamcadeautjes! Uit eigen ervaring weet ik hoeveel onbruikbare cadeaus je kunt krijgen na de geboorte van je kind. Sorry, maar wat moet je met acht tutdoekjes of kleren die stiekem je smaak helemaal niet zijn…… Tijdens newbornreportages kom ik de leukste cadeaus tegen en ik dacht, waarom deel ik ze hier niet met jullie? Hierbij dus ;-)! En wat nog leuker is, je kunt de eerste drie cadeaus uit dit blog ook winnen! Bezoek mijn Facebook pagina om te zien hoe je kans maakt op één van deze te gekke cadeaus.

1. Vrolijk speenkoord
Elke moeder kent het gedoe van een speentje dat steeds op de grond valt of kwijtraakt. Met een speenkoord is dit verleden tijd. De speenkoorden van Kiekepiep zijn lekker vrolijk en gemaakt van mooie kwaliteit satijnkoord, siliconen- en houten kralen en een houten clip. De koorden zijn met of zonder naam te bestellen.

2. Een stoer koffer met naam
Ik heb ‘m zelf ook thuis staan en hij wordt regelmatig gebruikt voor een logeerpartijtje bij oma of om klein speelgoed zoals autootjes in te doen. De koffers zijn van stevig karton en worden met gekleurd vinyl bedrukt. Het koffertje kan ook nog gepimpt worden met gave tekeningen zoals de tractor op deze foto. Bestellen kan heel makkelijk online, op de website van Stoerkids. En mocht je het koffertje nog willen vullen met iets leuks, dan hebben ze ook stoere knuffels, rammelaars en servies setjes om het koffertje te vullen.

Newbornfotograaf Utrecht


3. Gepersonaliseerd baby bordje

Lieve baby bordjes met de naam en geboortedatum van de baby! Of maak een uniek bordje met het geboortekaartje van het pasgeboren jongetje of meisje. De bordjes zijn gemaakt van hoogwaardig plastic, BPA free en bijna onbreekbaar. De bordjes zijn te krijgen via de website van Kijk Mijne.

4. ‘Nederland’: mijn favoriete kijkboek aller tijden
‘Nederland’ is leerzaam, mooi, grappig en vooral ook heel leuk voor ouders ;-)! Van Euromast tot Afsluitdijk en van Koningsdag tot bloeiende bollenvelden. Auteur/illustrator Charlotte Dematons heeft er echt een feestje van gemaakt om door dit boek te bladeren! Op elke pagina is minstens één kinderliedje te vinden, een personage uit de kinderliteratuur én een historische gebeurtenis. Daarnaast is het zoeken geblazen naar de zeven terugkerende figuurtjes: de tweeling Sietse en Hielke met hun Kameleon, een tuinkabouter, een reiger, een geel camperbusje, de kleine kapitein met zijn Nooitlek én de overbekende gele ballon en Zwarte Piet. En geloof me, ik heb ze nog steeds niet allemaal gevonden! Het boek is te krijgen via de boekhandel.

Newbornfotograaf Utrecht


5. Een zilveren bestekje met naam van de baby

Misschien vinden sommige van jullie dit ouderwets, maar ik vind dit echt een mooi cadeau! Abel en Jippe hebben bij de geboorte zo’n bestekje gekregen van hun oma en opa en Jippe eet er inmiddels iedere dag mee. Hij vind het geweldig dat hij, na alle plastic vorken en lepels, met zijn eigen ‘grote mensen’ bestek mag eten. De bestekjes zijn te krijgen bij verschillende juweliers.

Newbornfotograaf Utrecht

Ik hoop jullie een paar leuke ideeën gegeven te hebben. Mocht je nog andere originele ideeën voor kraamcadeautjes hebben, laat dan zeker een bericht achter onder dit blog!

Gonda Meurs: zwangerschaps- en newbornfotograaf in Hilversum, Utrecht, Almere, Amersfoort en Amsterdam.

2 reacties op “5 X De Leukste Kraamcadeaus: newbornfotograaf Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zeven =