Mijn 9 meest bijzondere foto’s van 2016!

Wauw, wat een jaar was dit! Het eerste jaar waarin ik volledig voor mijn bedrijf kon gaan en dat heb ik dan ook volop gedaan. Met een hele grote glimlach kijk ik terug op alle mooie kansen die ik heb gekregen. Om jullie nu niet lastig te vallen met een waslijst aan foto’s, heb ik een verzameling gemaakt met mijn meest bijzondere foto’s van 2016. Dat ik mezelf hiermee met een ontzettend moeilijke taak heb opgezadeld besef ik me maar al te goed. Toch heb ik negen foto’s uit kunnen kiezen die een speciale waarde voor mij hebben. Kijk mee met mijn meest bijzondere foto’s uit 2016!

1. Een droom die uitkwam: een bruiloft in het buitenland fotograferen! En als het dan ook nog eens op één van de mooiste plekjes van Italië is…..gelukkiger kun je een trouwfotograaf niet maken.

001

2. Een foto die voor mij helemaal uitstraalt wat ik met mijn fotografie wil bereiken: het vastleggen van échte emoties!

002

3. Deze foto is gemaakt in Zuid-Duitsland aan de Bodensee. Vrienden van mij wonen hier en wilden graag een newbornreportage buitenshuis, erg leuk en bijzonder. We hadden al een reportage op de heuvels achter hun huis gemaakt, maar op de ochtend voordat we terug reden naar Nederland gingen we nog even snel naar deze super romantische kerk. Wauw, wat was ik blij met deze locatie én het mooie ochtendzonnetje!

003

4. Over deze foto hoefde ik niet lang na te denken. Dit is een van mijn beste vriendinnen waar ik afgelopen jaar de bruiloft van mocht fotograferen. Juist deze foto is heel bijzonder voor mij omdat het hier des te meer duidelijk wordt dat de moeder van de bruid erbij hoort te zijn, en deze moeder in het bijzonder!

004

5. Een foto waar alle belangrijke elementen perfect bij elkaar komen: een toplocatie, perfect weer, heel veel liefde en een super goede klik met degene voor mijn camera. En die twee knappe jongens, dat zijn echt de leukste modellen die er bestaan!

005

6. Newborn, naast bruidsfotografie een hele grote passie van mij. Geen in elkaar gevouwen lichaampjes, maar echte, prille liefde. Dat laat deze foto voor mij heel duidelijk zien.

006

7. Reizen en fotograferen: een perfecte combinatie. Met twee kleine kinderen schiet het reizen er de laatste drie jaar nogal bij in, maar als je dan in een geweldige stad zoals Kopenhagen een mooie loveshoot kan doen, dan word ik blij, héél blij!

007

8. Mijn twee kanjers! Ik was aan het koken en keek even om de hoek en zag dit. Zo mooi!!! Gewoon met mijn Iphone gemaakt, soms heb je niet meer nodig.

009

9. Last, but zeker not least! Ik had mezelf een aantal doelstellingen voor 2016 gesteld en eentje ervan was ‘het winnen van een award’. Dat ik op de valreep van 2016 mijn eerste Award won, en dan ook nog eens bij een wedstrijd die heel hoog bovenaan in mijn lijstje stond, de Masters, was echt de kroon op een topjaar!

010
\

Ik wil hier alleen nog aan toevoegen dat ik ook een aantal reportages gemaakt heb die om andere redenen heel bijzonder voor mij waren. Zo heb ik twee reportages gemaakt waarbij de personen die ik mocht fotograferen kort na de fotosessie plotseling overleden zijn. Dan wordt het weer des te meer duidelijk hoe waardevol het is om mooie herinneringen te maken.
Daarnaast ben ik dit jaar ook begonnen te fotograferen voor stichting Earlybirds. Stichting Earlybirds verzorgt kosteloos fotoreportages voor te vroeg geboren kindjes in het ziekenhuis om zo iedere ouder een mooie herinnering te geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje. Wat is dit mooi om te doen! Soms erg heftige situaties, maar zo blij dat ik mijn fotografiekennis op deze manier in kan zetten.

Ik heb alweer heel veel plannen voor 2017 gemaakt en kan dan ook niet wachten om aan de slag te gaan, maar eerst nog even nagenieten en terugkijken op een geweldig jaar, proost op 2016!

3 reacties op “Mijn 9 meest bijzondere foto’s van 2016!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − 6 =