Familiefotograaf Hilversum: Stoere gezinsreportage tussen de treinen in het Spoorwegmuseum Utrecht!

“Nee, ik had niet echt een locatie in gedachte. Er is hier natuurlijk genoeg in de omgeving, maar ik heb ze allemaal wel tig keer gezien. Ik weet niet of jij nog een plek hebt waar je iets wilt uitproberen?” Dit zijn de exacte woorden van collega fotograaf Miriam in de mailwisseling voor een fotoreportage van haar gezin. Station Haarlem werd geopperd omdat haar zoontje weg is van treinen. Hierdoor ontstond bij mij een ander idee. Een locatie waar ik zelf in mijn studententijd nog gewerkt heb en ook mijn afstudeeronderzoek mocht doen: het Spoorwegmuseum in Utrecht! Een hele leuke, mooie locatie met ontzettend veel stoere en fotogenieke plekken. Als daarnaast een van de hoofdpersonen uit de reportage dol is op treinen, dan is de optelsom snel gemaakt. Volgens mij hadden we geen betere locatie kunnen kiezen! Kijk en beoordeel zelf maar of je het met mij eens bent………

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

gezinsreportage-spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Familiereportage Spoorwegmuseum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 8 =