Een panterjurkje, Piep de muis en een heerlijke badje: Lifestyle newborn fotograaf Amsterdam

Een reportage in Amsterdam, joehoe! Mijn hart maakt altijd een vreugdesprongetje als ik voor een reportage naar Amsterdam mag gaan! Nadat ik zelf zes jaar in Amsterdam gewoond heb vind ik het altijd ontzettend leuk om er weer terug te komen. Dit keer mocht ik naar Zeeburg om kleine Evi van vijf weekjes oud te fotograferen.

Evi lag nog heerlijk te slapen toen ik bij haar op bezoek kwam en daarom heb ik eerst een paar (of eigenlijk heel veel :-)) foto’s van alle leuke details op de babykamer gemaakt. Petra en Daan, de pappa en mamma van Evi, hadden heel veel werk in Evi’s kamer gestoken. Vooral de zelfgemaakte lichtgevende letters hadden heel veel bloed, zweet en tranen gekost dus die moesten zeker op de foto gezet worden. Ik word altijd ontzettend blij van babykamers die net even anders zijn en ik had alleen al van alle toffe accessoires een hele reportage kunnen maken!

Eenmaal wakker had Evi flinke honger dus toen was het tijd voor een flesje. Deze ging er maar al te goed in. Vooraf had ik met Petra en Daan afgesproken dat we ook een badmoment mee wilden nemen in de reportage. Na een paar kleine boertjes en even wat knuffelen met mamma en pappa ging Evi dan ook lekker in bad. Heerlijk om haar gezichtje te zien ontspannen en heel mooi om dit vast te leggen.

Het grote bed van pappa en mamma was de perfecte plek om na het badje nog een paar laatste ontspannen gezinsfoto’s te maken!

Ik heb ontzettend genoten om weer even mee te mogen kijken in het leven van twee kersverse ouders en hun kleine meisje, bedankt voor jullie vertrouwen Petra en Daan!

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

naamloos-1

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

newbornfotograaf-amsterdam-22aa

Lifestyle newborn fotograaf

Lifestyle newborn fotograaf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =