Stoere jongens op een stoere locatie! Fotograaf Hilversum

Mason en Lennon: twee schatten die ik al een paar keer eerder voor mijn lens heb gehad. Het zijn echt modellen in spé, zo fotogeniek! Daarnaast vinden ze het allebei ook prima om op de foto gezet te worden. Mason, de oudste van de twee, ging zelfs voor me poseren. Iets wat ik juist niet wil, haha! We zijn daarom snel spelletjes gaan spelen zoals kiekeboe, dierengeluidjes raden, grapjes bij je broertje in het oor fluisteren en nog veel meer.

De locatie voor deze reportage was Werf35 in Hilversum. Een hele stoere locatie, die zeker in mijn top 5 van favoriete foto locaties staat. De ruige setting in combinatie met de vele mogelijkheden maken het echt tot een top plek! Daarnaast is het ook nog eens erg geschikt voor kinderen omdat er hele leuke schommels zijn.

Geniet van de foto’s van deze mooie jongens met hun mamma!

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Fotograaf Amersfoort

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 6 =