Heel veel kleur tijdens een loveshoot in Kopenhagen /// trouwfotograaf Hilversum

Fotograferen en reizen: twee hele grote passies van mij die af en toe samenkomen. Wat was ik dan ook blij dat ik afgelopen zomer Manon en Ralph in hun favoriete Kopenhagen mocht fotograferen!

Manon en Ralph wonen al een paar jaar in Kopenhagen en zouden kort na de reportage de wereld rond gaan trekken met hun eigen 4WDcamper, super stoer! Zij vonden een fotoreportage van hun tweetjes in de stad waar ze beiden hun hart aan hebben verkocht dan ook een mooie herinnering aan de leuke tijd die ze hier samen gehad hebben. Waarom ze zo gek zijn op deze stad, was mij al heel snel duidelijk! Zelf heb ik Kopenhagen leren kennen omdat mijn broer hier woont. Een betere gids die alle bekende én onbekende plekken in de stad laat zien is er niet! Zelf ben ik tijdens de vele wandelingen en fietstochten door de stad ook een beetje verliefd geworden op deze stad. Zoveel kleur, water, gezellige pleintjes, torens, lekkere restaurants en hippe winkels. Echt een heerlijke stad om doorheen te struinen!

Voor de kenners van Kopenhagen. We zijn de reportage begonnen bij het gekleurde Christianshavn en na een stukje langs het water gelopen te hebben zijn we de grote nieuwe brug (bij het bekende Noma) overgestoken om vervolgens bij Nyhavn uit te komen. We moesten de reportage natuurlijk wel op z’n Nederlands afsluiten, namelijk met een stukje op de fiets! En dan maakt zo’n oranje mand voren op je fiets het natuurlijk helemaal af.

Manon en Ralph, ontzettend bedankt voor de gezellige middag in ‘jullie’ Kopenhagen en geniet van de te gekke reis die jullie nu aan het maken zijn!

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

Trouwfotograaf Hilversum

2 reacties op “Heel veel kleur tijdens een loveshoot in Kopenhagen /// trouwfotograaf Hilversum

  1. Wat een prachtige foto’s. De emotie van dit stel komt duidelijk naar voren. Je ziet de liefde tussen de twee mensen. Verder snap ik echt heel goed dat je je hart aan deze stad kan verliezen. Als ik jou foto’s zo zie, krijg ik ook meteen kriebels om het vliegtuig naar Kopenhagen te pakken.

    1. Hoi Lisanne,
      Bedankt voor je enthousiaste en leuke reactie! Ik zou zeggen, ‘gewoon’ in het vliegtuig stappen, je gaat zeker weten een te gekke tijd krijgen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 1 =