Lifestyle newborn fotograaf Utrecht: kleine Mees met grote broer Mats!

Wat een leuke en vooral gezellige newbornreportage was dit!
Kleine Mees mocht ik fotograferen toen hij zes weken oud was. Bij binnenkomst lag Mees lekker te slapen en grote broer Mats kreeg net een bordje met beschuit met muisjes. Mats moest nog even wennen aan die vrouw met die camera, maar toen ik zelf een beschuitje mee ging eten (ik blijf er dol op ;-)), was het ijs al snel gebroken.

De ouders van Mees en Mats wilden een ongedwongen reportage met zo min mogelijk poseren. Precies wat ik het liefste doe! De reportage bestond dan ook uit knuffelen, verstoppen in de tipi tent, knuffelen, stoeien met mamma, knuffelen, een blokkentoren bouwen met pappa, knuffelen, pappa die de muisjes aan het opvegen is én nog veel meer knuffelen. Heerlijk om dit allemaal vast te leggen! En als je als baby dan ook nog eens zo’n vrolijk pakje aan hebt van één van de favoriete merken van de fotograaf, dan maak je mij heel gelukkig!

PS: let ook even op de dromenvanger van Mees, zó mooi!

Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht Lifestyle newborn fotograaf Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 9 =