Lifestyle zwangerschapsfotografie: thuis bij Paula en Lisanne in Bussum!

Een knus huisje in Bussum, zachte kleuren, twee dolverliefde mensen en een mooi bolle buik. Dit waren de ingrediënten voor deze bijzondere zwangerschapsreportage. Paula en Lisanne verwachten over een paar weken hun eerste kindje. Toen ik op bezoek kwam was alles al helemaal klaar voor de komst van hun kleine meid. Er was erg veel aandacht besteed aan de babykamer en dit maakt het voor mij altijd extra leuk om te fotograferen. Een fotosessie op de heide, het bos of het strand is natuurlijk altijd mooi, maar als je zo’n gezellig huis én tuin als Paula en Lisanne hebt, is het eigenlijk zonde om een zwangerschapsreportage niet thuis plaats te laten vinden.

Paula en Lisanne, bedankt voor jullie gastvrijheid en heel veel succes met de laatste loodjes!

Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf Lifestyle zwangerschapsfotograaf

2 reacties op “Lifestyle zwangerschapsfotografie: thuis bij Paula en Lisanne in Bussum!

  1. Geweldig wat straalt de liefde en warmte eraf. Erg ontroerend. Voelen ons ook heel blij met deze byzondere kinderen. Goed gelukt om dit geluk vast te leggen.

  2. Wat een prachtige reportage.
    Jullie staan er op zoals jullie zijn en jullie stralen.
    Helemaal klaar om mama’s te zijn.
    Mooi gedaan.

    groetjes Mira

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 10 =