Zwangerschapsfotografie Hilversum: een mooie en stoere studio reportage!

Zoals jullie weten fotografeer ik heel graag in de buitenlucht, maar er zijn reportages die ook ontzettend mooi zijn om in de studio te doen. Zwangerschapsfotografie is daar een voorbeeld van. Helemaal in de koude wintermaanden wil je liever niet met je blote buik buiten gaan staan. Daarnaast kun je in de studio bepaalde effecten bereiken die op een buiten locatie niet mogelijk zijn.

Vorige week kwam Nanda bij mij voor een zwangerschapsfotosessie en zij had heel specifiek voor de studio gekozen. Nanda had vooraf goed nagedacht over wat ze wilde: stoer, intiem en een tikkeltje sexy. En ik denk dat we hier heel goed in geslaagd zijn…… beoordeel zelf maar!

Zwangerschapsfotografie Hilversum Zwangerschapsfotografie Hilversum Zwangerschapsfotografie Hilversum Zwangerschapsfotografie Hilversum Zwangerschapsfotografie Hilversum Zwangerschapsfotografie Hilversum Zwangerschapsfotografie Hilversum Zwangerschapsfotografie Hilversum

1 reactie op “Zwangerschapsfotografie Hilversum: een mooie en stoere studio reportage!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 7 =