Lifestyle newborn fotograaf Hilversum: Luuk in zijn mooie Nijntje kamer!

Mooie kleine Luuk, wat bof jij met zo’n ouders! Zelden heb ik twee mensen zo zien stralen als jouw pappa en mamma.
Jouw mamma maakte de deur open en het eerste wat ze tegen mij zei: ‘Oh Gonda, het is zo geweldig, het is echt een wonder’. Vervolgens kwam je vader door de achterdeur aanrennen want hij was naar de winkel gestuurd omdat jij voor de fotosessie nog even alles onder gepoept had. En tja, maatje 56 is toch nog wat groot voor je dus er werd even snel een nieuw pakje in maat 50 gehaald.

Een gedeelte van de foto’s hebben we in jouw mooie Nijntje kamer gemaakt. Hier was alles op elkaar afgestemd, een perfecte styling, en daardoor een feestje voor mij om te fotograferen!
Het ene moment was je wakker tijdens de foto’s en het andere moment was je lekker aan het dutten. Vooral bij pappa en mamma in de armen doezelde je heerlijk weg.
Tussendoor kreeg je wel wat honger en heb je lekker bij mamma gedronken. We hadden toen eigenlijk al heel veel mooie foto’s gemaakt en besloten om alleen nog wat detailfoto’s van je handjes en voetjes te maken zodat je naar bedje kon.

Lieve Luuk, geniet lekker van je leventje, maar met zo’n stralende en liefdevolle ouders moet dat zeker gaan lukken!

Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf 018 Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf Lifestyle newborn fotograaf

1 reactie op “Lifestyle newborn fotograaf Hilversum: Luuk in zijn mooie Nijntje kamer!

  1. Wat zijn het super mooie foto’s geworden van ons lieve, mooie, kleine mannetje. We staan er echt op zoals we zijn met dank aan Gonda, met je oog voor detail en creativiteit!!! We zijn er super blij mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + twaalf =