Fotograaf Zuid-Limburg: loveshoot bij Abdij Rolduc

Ik krijg regelmatig de vraag: ‘doe je ook fotoshoots in Limburg?’ Door mijn Limburgse roots kom ik nog regelmatig in het zuiden van het land om familie en vrienden te bezoeken. Tegenwoordig is er bijna geen weekend meer waarop ik in het zuiden ben dat ik géén fotosessies ingepland heb. Het antwoord op de vraag is volgens mij dan ook gegeven :-). Het is natuurlijk altijd even passen en meten qua planning, maar dat lukt eindelijk altijd wel.

Het is ontzettend leuk om in een hele andere omgeving, andere natuur en (af en toe ook echt….) andere cultuur te fotograferen. Grappig om te zien is dat plekken waar ik in mijn jeugd kwam om te spelen, te schaatsen of met onze hond te wandelen, nu fotolocaties zijn geworden.

Abdij Rolduc in Kerkrade is een van de vele mooie locaties in Zuid-Limburg waar ik onlangs met Yajani en Ruud was voor een loveshoot. Het is een ontzettend veelzijdige locatie waar je zowel buiten als binnen alle kanten op kunt. Yajani en Ruud waren daarbij heel ontspannen en het leek bijna alsof ze dit dagelijks deden, heerlijk om te fotograferen dus. Het zonnetje dat we erbij hadden maakte het helemaal af!

Veel plezier met het bekijken van de foto’s!

PS: Ik heb in juni ook een bruidsreportage in Limburg in mijn agenda staan, dus mocht je nog iemand kennen die gaat trouwen in Limburg, denk even aan mij ;-)!

Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg Trouwfotograaf Zuid-Limburg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =