Fotograaf Hilversum: zonnige gezinsreportage op de heide en in het bos!

Dat fotosessies heel gezellig kunnen zijn, bewijst de reportage met dit gezin! Rennen, tikkertje spelen, bladeren gooien, kusjes geven, vissen zoeken in een beekje en natuurlijk heel veel knuffelen.
Deze gezinsfotosessie heb ik vorig jaar op een hele mooie zonnige herfstdag genomen, waarbij we zowel naar de heide als het bos gegaan zijn.

Dus pappa’s in Nederland (want die willen nóóit op de foto), zo erg is het niet om met je gezin op de foto te gaan. We maken er gewoon een gezellige middag van zodat je het niet eens door hebt dat je op de foto gezet wordt ;-).

Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum 003 004 005 006 007 Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum Fotograaf Hilversum

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =