Lifestyle newborn fotograaf: mooie Guus in Bunschoten-Spakenburg

Newborns fotograferen is iets wat ik al een aantal jaren doe, en iedere keer geniet ik hier weer intens van. Een tijd geleden heb ik de keuze gemaakt om newborns zoveel mogelijk te fotograferen zoals ze zijn, natuurlijk, en dus geen mandjes, haarbandjes en blote lijfjes. Dit heb ik ook bij Guus gedaan! Wat deze pure manier van newborns fotograferen nóg leuker maakt is als je zo’n te gekke babykamer hebt als die van Guus. Dat behang, en dan die geweldige tekst, ik ben fan!

Eerst heb ik een paar foto’s met grote broer Mees, mamma en pappa op het bed gemaakt. Mees heb ik al eerder mogen fotograferen, hij was dan ook totaal niet verlegen. Lekker knuffelen, stoeien en kietelen met pappa is natuurlijk ook altijd leuk.
Guus was op het moment van de fotosessie vier weken oud en hij sliep nog heerlijk bij mamma en pappa op de kamer. Het wiegje waar hij in sliep was een erfstuk uit de familie en daarom moesten we daar natuurlijk ook een paar portretten van Guus maken.

Na het verschonen was het tijd om nog even te knuffelen met mamma in de schommelstoel om daarna weer met pappa en Mees op de bank te gaan zitten. Guus was duidelijk erg moe geworden van alle aandacht en besloot dan ook om in mamma’s armen heerlijk te gaan slapen. Een paar mooie slaapportretjes maakte deze lifestyle newbornsessie dan ook helemaal af!

Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf Lifestyle newbornfotograaf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 14 =