Familie fotograaf Hilversum: fotosessie bij de Westergasfabriek Amsterdam

Zaterdag 19 december, met 14 graden een hele warme decemberdag dus nog perfect voor een familiereportage op locatie. Ik trof de familie Jansen op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Ik heb hier zelf zes jaar om de hoek gewoond en weet dus wat voor een toffe, en vooral veelzijdige, locatie dit is.

Deze familiereportage hadden de ouders cadeau gekregen van hun vier zonen. Extra speciaal was dat de oudste zoon van de vier met zijn gezin drie weken na de reportage naar Australië ging emigreren! Dit was dan ook de reden dat ik ben begonnen met een paar spontane portretten van de twee kleinkinderen met hun ouders in de speeltuin. Hierna was de hele familie aan de beurt. Hiervoor zijn we naar de grote gashouder gelopen wat een stoere en strakke achtergrond opleverde. Eerst even gek doen met opa en oma, daarna een aantal portretten van de stellen, en natuurlijk een foto van de moeder met haar mannen. Het uitgestrekte grasveld op het Westergasterrein leent zich perfect om grote families te fotograferen, dus daar moesten we ook nog even heen. Vooral het sprintje trekken zorgde hierbij voor een leuke reeks foto’s, waarbij opa de grootste fanatiekeling was!

Familie fotograaf Hilversum Familie fotograaf Hilversum (17) Familie fotograaf Hilversum (16) Familie fotograaf Hilversum (20) Familie fotograaf Hilversum (18) Familie fotograaf Hilversum (19) Familie fotograaf Hilversum (21) Familie fotograaf Hilversum (1) Familie fotograaf Hilversum (2) Familie fotograaf Hilversum (3) Familie fotograaf Hilversum (4) Familie fotograaf Hilversum (5) Familie fotograaf Hilversum (6) Familie fotograaf Hilversum (7) Familie fotograaf Hilversum (8) Familie fotograaf Hilversum (9) Familie fotograaf Hilversum (10) Familie fotograaf Hilversum (11) Familie fotograaf Hilversum (12) Familie fotograaf Hilversum (13) Familie fotograaf Hilversum (14) Familie fotograaf Hilversum (15)

1 reactie op “Familie fotograaf Hilversum: fotosessie bij de Westergasfabriek Amsterdam

  1. Hele leuke foto’s, Gonda!
    Inmiddels zijn Erik en Lieke met de jongetjes afgereisd naar Australie en hebben we al een aantal ingelijste foto’s van hen mogen ontvangen en die zijn ook al zo gaaf. Kan niet wachten de andere foto’s ‘in het echt’ te zien!
    Dank voor je enthousiaste inzet. Was sowieso een hele leuke sessie.
    Dank en groetjes,
    Ben en Mieke Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − 4 =