Newborn fotograaf Hilversum: onze eigen newborn Abel!

Het heeft even geduurd, maar hier is dan mijn blog van onze eigen Abel! En wat ben ik er blij mee!! Deze foto’s zijn genomen toen Abel twee weken oud was. Inmiddels is hij alweer 9 weken en ontzettend veranderd, en daarom ben ik ook zo blij met deze foto’s. Je vergeet te snel hoe klein hij was!

Zoals jullie kunnen zien is de kleur rood duidelijk aanwezig op Abel’s kamer. Dit was geen bewuste keuze, maar omdat ik toevallig tegen het paddenstoelen behang aanliep en het zo leuk vond dat ik het niet kon laten liggen, besloot ik om dan maar in de hele kamer rood en wit terug te laten komen. Abel’s oma (mijn moeder) heeft een bijpassend dekentje gehaakt, té schattig vind ik zelf.

Naast de foto’s van Abel, ben ik ook heel blij met de foto’s van ons viertjes. Deze zijn gemaakt door mijn schoonvader: Willy Vels Fotografie.

Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum

_DSC7838bbbbzwxxxNewborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum 015 Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum Newborn fotograaf Hilversum

 

1 reactie op “Newborn fotograaf Hilversum: onze eigen newborn Abel!

  1. Wat hebben jullie mooie kinderen. Het zijn prachtige foto’s. Ik vind het erg leuk om ze te zien.
    Gonda, het dekentje van je moeder is inderdaad schattig.
    Ik wens jullie heel veel geluk met z’n viertjes.

    Groetjes, Mia Smeels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 15 =