Fotograaf Hilversum: échte emoties fotograferen met de Beloved methode!

Onlangs heb ik de workshop ‘Introductie tot Beloved’ gevolgd bij Heleen Klop Fotografie. Beloved is een manier om échte emoties op de foto te krijgen. De workshop was dan ook niet gericht op technische aspecten van fotografie, maar het draaide juist om het contact tussen de fotograaf en de personen die gefotografeerd worden én met name om de interactie tussen de personen zelf.

We begonnen de workshop met een uitgebreide uitleg van Heleen Klop over de Beloved methode. Na een heerlijke lunch mochten we het geleerde meteen in de praktijk brengen met Nikki en Erik, en wat deden ze het goed!
Het was voor mij zeker wennen om Nikki en Erik op een andere manier te benaderen dat ik gewend was. Ik merkte echter al heel snel dat het zowel voor hen, als voor mij heel goed aanvoelde, en dat zie je meteen terug in de foto’s! Ik streefde altijd al naar het maken van pure foto’s met oprechte emoties, dus daarom ben ik heel blij dat Beloved hier hét perfecte middel voor is. Er is nog veel te leren en het zal nog zeker een tijd duren voordat ik de Beloved methode echt onder de knie heb, maar ik ga het zeker gebruiken in de toekomst!

Trouwfotograaf Hilversum Utrecht Almere Amersfoort

Trouwfotograaf Hilversum (5)

Trouwfotograaf Hilversum Utrecht Almere Amersfoort

Trouwfotograaf Hilversum Utrecht Almere Amersfoort

Trouwfotograaf Hilversum Utrecht Almere Amersfoort

Trouwfotograaf Hilversum Utrecht Almere Amersfoort

Trouwfotograaf Hilversum Utrecht Almere Amersfoort

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − 3 =