Trouwfotograaf Hilversum: bruidsreportage Leiden, Josine en Pieter van Delft-Krispijn

30 mei 2015: dé grote dag van Pieter en Josine!

Mijn dag begon bij het ouderlijk huis van Josine waar ze samen met haar zussen druk bezig was met visagie, haarstyling en natuurlijk het aantrekken van de jurk. Zo druk als het boven was, zo rustig was het beneden. Hier waren de mannen nog rustig een krantje aan het lezen en nu.nl aan het checken op de telefoon, heerlijk die tegenstelling!

Na de laatste finishing touch aan het kapsel van Josine was het moment daar dat Pieter zijn bruid kwam ophalen. Onder grote belangstelling van familie en vrienden kwam Josine de trap af en klonken er veel ‘oooh’s en aaah’s’. De ouders van Josine hadden gezorgd voor heerlijk gebak (lees: een té lekkere strawberry velvet cake) en broodjes zodat de dag meteen feestelijk begon. We konden dus met een volle maag de fotoreportage gaan maken.

Voor de reportage hadden Pieter en Josine een hele persoonlijke locatie gekozen: het Boterhuiseiland. Josine en Pieter kennen elkaar van de zeeverkenners (scouting) en het Boterhuiseiland is in beheer van het zeeverkennerscentrum Kagerplassen. Op dit eiland hebben Pieter en Josine elkaar hun eerste kus gegeven, dus een meer betere locatie voor de fotoreportage kon natuurlijk niet! Een foto op de plek van die eerste zoen mocht dus niet ontbreken.

Na de fotoreportage gingen we naar het schattige Groene Kerkje in Oegstgeest. Hier zijn zelfs de ouders van Josine nog getrouwd, weer een mooi persoonlijk tintje. In de kerk vond zowel het wettelijk als kerkelijk huwelijk plaats. Een ideale combinatie, want het scheelt een hoop gereis tussen locaties, en als je in zo’n mooi nostalgisch kerkje kunt trouwen, zou je gek zijn om naar een (vaak) saai gemeentehuis te gaan.

Kasteel Oud Poelgeest was de plek waar vervolgens getoast werd met (weer) een heerlijke taart, gemaakt door een vriendin van Josine. Na een gezellige borrel op het terras van het kasteel was het tijd om een hapje te gaan eten waarna Pieter en Josine hun danskunsten lieten zien tijdens de openingsdans.
Het feest wat hierna volgde duurde nog tot de vroege uurtjes, waarbij de dansvloer geen minuut leeg geweest is. Een top afsluiting van een topdag waar ik ontzettend van genoten heb!

Trouwfotograaf Hilversum
Trouwfotograaf Hilversum (1)
Trouwfotograaf Hilversum (2)
Trouwfotograaf Hilversum (3)
Trouwfotograaf Hilversum (4)
Trouwfotograaf Hilversum (5)
Trouwfotograaf Hilversum (6)
Trouwfotograaf Hilversum (7)
Trouwfotograaf Hilversum (8)
Trouwfotograaf Hilversum (9)
Trouwfotograaf Hilversum (10)
Trouwfotograaf Hilversum (11)
Trouwfotograaf Hilversum (12)
Trouwfotograaf Hilversum (13)
Trouwfotograaf Hilversum (14)
Trouwfotograaf Hilversum (15)
Trouwfotograaf Hilversum (16)
Trouwfotograaf Hilversum (18)
Trouwfotograaf Hilversum (19)
Trouwfotograaf Hilversum (20)
Trouwfotograaf Hilversum (21)
Trouwfotograaf Hilversum (22)
Trouwfotograaf Hilversum (23)
Trouwfotograaf Hilversum (25)
Trouwfotograaf Hilversum (26)
Trouwfotograaf Hilversum (27)
Trouwfotograaf Hilversum (28)
Trouwfotograaf Hilversum (29)
Trouwfotograaf Hilversum (30)
Trouwfotograaf Hilversum (31)
Trouwfotograaf Hilversum (32)
Trouwfotograaf Hilversum (33)
Trouwfotograaf Hilversum (34)
Trouwfotograaf Hilversum (35)
Trouwfotograaf Hilversum (36)
Trouwfotograaf Hilversum (37)
Trouwfotograaf Hilversum (38)
Trouwfotograaf Hilversum (39)
Trouwfotograaf Hilversum (40)
Trouwfotograaf Hilversum (41)
Trouwfotograaf Hilversum (42)
Trouwfotograaf Hilversum (43)
Trouwfotograaf Hilversum (44)
Trouwfotograaf Hilversum (45)
Trouwfotograaf Hilversum (46)
Trouwfotograaf Hilversum (47)   

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 4 =