Trouwfotograaf Hilversum: Bruidsreportage Amanda & Spike – Château Marquette Heemskerk

Dé grote dag voor Amanda en Spike begon voor mij bij de ouders van Amanda waar de kapster al druk bezig was met Amanda’s kapsel. De dochter van Amanda en Spike was bruidsmeisje dus zij werd tegelijkertijd met haar moeder extra mooi gemaakt voor deze speciale dag. Spike was bij zijn ouders in Beverwijk en aangezien dit maar 5 minuten rijden was, kon ik ook bij Spike de voorbereidingen vastleggen. Het was ook niet moeilijk zijn ouderlijk huis te vinden, want dit was door alle ballonnen en vlaggetjes al van een grote afstand te zien.

Goede vrienden en familie hadden zich inmiddels verzameld bij Amanda’s ouders. Spike ging geheel volgens traditie Amanda bij haar ouders ophalen, één van de mooiste momenten van een trouwdag vind ik zelf.

Buiten stond de speciale trouwauto met eigen kenteken (!) klaar om naar Château Marquette in Heemskerk te rijden. Hier hebben we mooie romantische reportagefoto’s gemaakt waarbij de dochter van Amanda en Spike af en toe ook heel enthousiast erbij kwam staan.

Amanda’s vader heeft een eigen garagebedrijf en een grote wens was dan ook om nog een aantal foto’s in de garage te maken. Ik vind dit soort verzoeken altijd ontzettend leuk, want mijn creativiteit kan ik dan lekker de vrije loop laten! De foto’s in de garage heb ik een vintage tintje gegeven, dit geeft de beelden een extra stoere look.

De trouwceremonie vond ook plaats op het schitterende Château Marquette. Na een mooie ceremonie ging het bruidspaar met alle gasten naar Halfweg om daar te toosten met champagne en te smullen van de heerlijke bruidstaart.

Amanda en Spike, heel erg bedankt dat ik bij jullie trouwdag aanwezig mocht zijn en voor de toekomst wens ik jullie heel veel geluk en liefde!

Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =