Fotograaf Hilversum: Lifestyle reportage van Joris’ 1e verjaardag!

Slingers, een taart, trotse ouders, cadeautjes en natuurlijk een mooie kroon: allemaal ingrediënten voor een geslaagd eerste verjaardagsfeestje! En dat je deze mijlpaal niet zomaar voorbij moet laten gaan, vonden de ouders van Joris ook en dus moest dit gevierd worden.

Ik zie het bij mezelf ook, als moeder sta je nauwelijks op de foto omdat je zelf alle foto’s maakt. Dit wilde Annemieke, de moeder van Joris, voorkomen en zij had mij daarom gevraagd of ik het verjaardagsfeestje wilde vastleggen.

Voorafgaand aan het feestje hebben we een mini reportage van het gezin op de kamer van Joris gemaakt. Doordat Joris in zijn vertrouwde omgeving was voelde hij zich lekker op zijn gemak, wat resulteerde in een serie spontane en ongedwongen portretten. De antieke blauwe kast op Joris’ kamer was hierbij een cadeautje, wat een mooie achtergrond! En zijn favoriete speelgoed, de brandweerauto, mocht natuurlijk niet ontbreken op de foto’s.

Na een half uurtje kwam langzaam het eerste bezoek binnen druppelen en dus was het tijd voor taart! Dit kon natuurlijk niet zonder dat er eerst voor Joris gezongen werd en hier genoot hij dan ook duidelijk van. En dan…. de taart! Het duurde even voordat Joris doorhad dat hij er gewoon zelf lekker van mocht eten en mee mocht knoeien, maar toen hij dat eenmaal begreep liet hij zich er maar meteen met zijn hele mond in vallen! Heel leuk om te zien!

Niet alleen voor Joris en zijn familie was het een feestje, ook voor mij! Het was ontzettend leuk om deze reportage te maken, waarbij ik zeker weet dat Joris over heel wat jaartjes terug kan kijken op een mooi eerste verjaardagsfeestje!

001

002

003

004

005

006

007

008

009

010

011

012

013

014

015

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =