Fotograaf Hilversum: Lifestyle newbornreportage in Hilversum

Begin dit jaar heb ik de keuze gemaakt om newborns alleen nog maar te fotograferen op de lifestyle manier. Dit betekent dat ik de newborn én de ouders fotografeer op de meest natuurlijke manier, waarbij ik de aanwezige ruimte betrek in mijn foto’s. Ik maak dan ook geen gebruik van manden, haarbandjes, mutsjes of dergelijke attributen. Ik neem zelf alleen een paar effen kleden mee om een paar mooie close-ups te maken van de baby te maken.

Twee weken geleden was ik bij de kleine Rik en zijn ouders op bezoek. De moeder van Rik had aangegeven een newborn lifestyle reportage erg mooi te vinden dus ik verheugde me heel erg op deze ‘eerste’ nieuwe manier van het fotograferen van newborns. Ik kwam er bij het klaar maken van mijn spullen in ieder geval achter dat het mij een hoop gesleep bespaart ;-).

Rik’s ouders hadden een mooie lichte woon- en slaapkamer. Ik fotografeer newborns alleen maar met natuurlijk licht, dus dit kwam voor de reportage erg goed van pas.
Toen ik aankwam lag Rik nog in dromenland in zijn bedje dus daar heb ik eerst wat foto’s van gemaakt. Vervolgens hebben we Rik opgepakt en hebben zijn ouders op de bank met hem geknuffeld.
Bij het fotograferen van Rik in zijn bedje had ik de slaapkamer van zijn ouders al gespot, en met die mooie kleine ruitjes moest ik echt wat doen! Dus op naar de slaapkamer en daar nog even verder knuffelen.

Rik had inmiddels honger gekregen dus zijn moeder ging Rik even rustig een voeding geven. Na wat lekkere melk voor Rik en beschuit met muisjes voor mij (ik blijf er dol op!), konden we verder gaan. Door de voeding was Rik meteen in slaap gevallen en hebben we nog wat mooie beelden van hem alleen gemaakt. Ik heb altijd een paar effen kleden en wraps bij me voor deze foto’s en doordat Rik zo diep aan het slapen was hebben we ook mooie dromerige foto’s kunnen maken.

De mooie foto’s zijn voor mij het bewijs dat ik de goede keuze heb gemaakt om te gaan voor newborn lifestyle reportages. Ik hoop de komende tijd dan ook nog heel veel van dit soort mooie herinneringen voor kersverse ouders te mogen maken!

Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort Newbornfotografie Hilversum utrecht Almere Amersfoort

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 1 =