Trouwfotograaf Utrecht: loveshoot in het betoverende Cambridge!

Cambridge! Kun je nog een mooiere plek bedenken om je eerste buitenlandse fotosessie te doen? Wat mij betreft niet!
Iedereen die al een keer in Cambridge geweest is kan dit volgens mij bevestigen. De uitstraling van Cambridge wordt bepaald door de University of Cambridge met zijn 31 colleges. De eerste colleges stammen uit 1209 dus je kunt je wel voorstellen dat deze stad heel veel historische, fotogenieke locaties bezit.

Nu denken jullie misschien ‘hoe komt Gonda dan in Cambridge?’ Dit komt door mijn vriendinnetje Josine. Josine ken ik uit mijn studententijd in Utrecht waar we samen in hetzelfde huis hebben gewoond. Buiten dat we het in ons studentenhuis altijd heel gezellig gehad hebben, hebben we daarna ook altijd contact gehouden. En wil Josine nu net naar Cambridge verhuisd zijn…..! De verloofde van Josine, Pieter, werkt al bijna twee jaar aan de University of Cambridge en woont ook al een tijd in Cambridge. Josine is in het najaar van 2014 haar grote liefde achterna gereisd en woont nu dus ook in deze schitterende stad.

Het jaarlijkse weekendje met de oud huisgenoten van ons studentenhuis kon dit jaar dan ook niet anders dan in Cambridge gepland worden. En een loveshoot met Josine en Pieter was een logische tweede stap!

Zaterdag tijdens onze sightseeing tocht door Cambridge had ik al wat mooie locaties voor de fotosessie op zondag gespot. Zondagochtend scheen het zonnetje volop dus dat beloofde een mooie dag te worden.Tegen de tijd dat we met de fotosessie begonnen werd het helaas heel, heel erg donker en dikke wolken pakten zich samen boven Cambridge. De fotosessie uitstellen was geen optie want ’s avonds ging het vliegtuig weer naar Nederland. Dan maar duimen dat het droog bleef…….. en dat bleef het gelukkig! Een andere tegenvaller was dat een aantal colleges op zondag gesloten waren. Gelukkig kende Pieter de inmiddels stad zo goed zodat we genoeg mooie locaties hebben gevonden.
Naast St. John’s college hebben we ook wat andere typische Engelse elementen meegenomen, zoals de traditionele huizen met gekleurde voordeuren en natuurlijk een Engelse telefooncel!

Veel plezier met het bekijken van dit blog, en Josine en Pieter, nogmaals heel erg bedankt voor het gezellige weekend en tot 30 mei 2015 ;-)!

Trouwfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht Fotograaf Hilversum lovershoot (2) Trouwfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =