11 Tips voor te gekke trouwfoto’s

Wil jij geen statige trouwfoto’s, maar een trouwalbum vol foto’s die de échte momenten van de dag laten zien? Je wilt geen moment missen, maar toch weinig stress hebben op de dag zelf? Je wilt daarnaast dat de foto’s laten zien wie jullie echt zijn én de spontaniteit moet echt terugkomen in de foto’s? Begin dan nu vast met de voorbereiding voor je bruiloft en download mijn E-book met 11 tips voor te gekke trouwfoto’s!
Door alle bruiloften die ik de afgelopen jaren gefotografeerd heb kan ik mijzelf wel een ’trouwexpert’ noemen (bekijk mijn portfolio). Al deze kennis heb ik verzameld in een handig e-book: ’11 tips voor te gekke trouwfoto’s’. Download het snel en bereid je nu al voor op een relaxte mooie dag straks!

Nieuwsgierig geworden naar mijn tips?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis de 11 tips voor te gekke trouwfoto’s in je mailbox!

Ontvang de 11 tips voor te gekke trouwfoto’s

*Graag invullen

Met mijn inschrijving geef ik Gonda Fotografie toestemming om mijn gegevens te verwerken, volgens de privacyverklaring

 

Ik fotografeer échte momenten waarbij zo min mogelijk geposeerd wordt! Ik zie jullie trouwdag als een verhaal wat ik van begin tot einde mag fotograferen.

Gonda Fotografie