Gonda is onopvallend aanwezig en weet tegelijk de kern te raken, alsof ze overal dicht bovenop stond!

Documentair trouwfotograaf

Jullie liefde spat er vanaf en dat wil je op je trouwdag goed vastgelegd hebben. Om deze reden zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die jullie vastleggen hoe jullie écht zijn. Daarom hebben jullie dus geen zin in statige foto’s van je bruiloft! Heb je een hekel aan  geposeerde foto’s? Wil je terugkijken op de mooiste dag van jullie leven aan de hand van mooie, sfeervolle en liefdevolle trouwfoto’s? Eindelijk een trouwreportage waarbij je jezelf terug ziet zoals je werkelijk bent! Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn foto’s zijn niet geposeerd, waarbij ik mij focus op échte momenten. Als eigentijdse trouwfotograaf is het mijn doel jullie foto’s uniek en verrassend te maken, en dat met een grote portie liefde! Ik zie jullie trouwdag als een verhaal die ik van begin tot het einde mag fotograferen.

Voor jullie trouwdag

Iedere bruidsreportage begint bij mij met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen jullie mij leren kennen en kunnen we van beide kanten kijken of het klikt. Indien die klik er is, dan denk ik graag mee over de invulling qua fotografie op de trouwdag.

De trouwdag zelf

Op jullie trouwdag ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig om het verhaal van jullie trouwdag vast te leggen. Het vastleggen van échte emoties gedurende de dag. Van de voorbereidingen tot en met het diner of feest, is hierbij erg belangrijk voor mij. Uiteraard nemen we ook de tijd voor het maken van een mooie fotoreportage van jullie tweeën. Even weg van alle drukte en een momentje tijd voor elkaar!

Na jullie trouwdag

Binnen twee dagen na de bruiloft ontvangen jullie een aantal preview foto’s in een online galerij. De usb-stick met de digitale hoge resolutie bestanden ontvangen jullie vier weken na de trouwdag. Vervolgens mogen jullie zelf een selectie van de foto’s maken voor het trouwalbum, die ik hierna voor jullie ga opmaken. Voordat ik het album definitief ga bestellen kunnen jullie hier uiteraard nog enkele wijzigingen in aanbrengen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over mijn bruidsfotografie? Dit geef ik het je liefst persoonlijk. Vul hiervoor het contactformulier in en ik kom graag een keer vrijblijvend langs.

We gebruiken je gegevens alleen om een e-mail terug te sturen (privacyverklaring)

Gonda Meurs – Trouwfotograaf voor échte bruidsreportages in Limburg!

Laurastraat 68
6471 JM Kerkrade
06 447 447 99
info@gondafotografie.nl

Gonda has an amazing eye for details! Happiness and love shine through on all the photos and that is exactly how we were feeling.
Truly wonderful and we can’t be thankful enough

Jovana & Rob