Gonda is onopvallend aanwezig en weet tegelijk de kern te raken, alsof ze overal dicht bovenop stond!

Documentair trouwfotograaf

Jullie liefde spat er vanaf en dat wil je op je trouwdag goed vastgelegd hebben. Om deze reden zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die jullie vastleggen hoe jullie écht zijn.
– Vind jij statige foto’s van je bruiloft maar niks?
– Heb je een hekel aan geposeerde foto’s?
– En wil je terugkijken op de mooiste dag van jullie leven aan de hand van mooie, liefdevolle en pure trouwfoto’s?
Eindelijk een trouwreportage waarbij je jezelf terug ziet zoals je werkelijk bent! Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn foto’s zijn niet geposeerd, waarbij ik mij focus op échte momenten. Ik zie jullie trouwdag als een verhaal die ik van begin tot het einde mag fotograferen.

Voor jullie trouwdag

Iedere bruidsreportage begint bij mij met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen jullie mij leren kennen en kunnen we van beide kanten kijken of het klikt. Indien die klik er is, dan denk ik graag mee over de invulling qua fotografie op de trouwdag.

De trouwdag zelf

Op jullie trouwdag ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig om het verhaal van jullie trouwdag vast te leggen. Het vastleggen van échte emoties gedurende de dag, van de voorbereidingen tot en met het diner of feest, is hierbij erg belangrijk voor mij. Uiteraard nemen we ook de tijd voor het maken van een mooie fotoreportage van jullie tweeën. Even weg van alle drukte en een momentje tijd voor elkaar!

Na jullie trouwdag

Binnen drie dagen na de bruiloft ontvangen jullie een aantal preview foto’s. Jullie eigen online galerij met de hele reportage ontvangen jullie binnen vier weken na de trouwdag. Nu is het genieten geblazen!
Als jullie alle foto’s rustig bekeken hebben, zorg ik dat er een mooie lay-out voor jullie album klaar ligt. Dit ontwerp gaan wij in een videocall helemaal finetunen en zo komen we samen tot een schitterend trouwalbum!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over mijn bruidsfotografie? Dit geef ik het je liefst persoonlijk. Vul hiervoor het contactformulier in en hopelijk zien we elkaar snel!

We gebruiken je gegevens alleen om een e-mail terug te sturen (privacyverklaring)

Gonda Meurs – Trouwfotograaf voor échte bruidsreportages in Limburg!

Laurastraat 68
6471 JM Kerkrade
06 447 447 99
info@gondafotografie.nl

Gonda has an amazing eye for details! Happiness and love shine through on all the photos and that is exactly how we were feeling.
Truly wonderful and we can’t be thankful enough

Jovana & Rob